zondag 19 februari 2017

Vakantie!

Heerlijk, ik heb sinds vrijdag 1,5 week vakantie. Voor het gemak reken ik mijn normale vrije dagen ook mee en dan kom ik op 10 dagen vakantie.

Ik hoop op mooi weer en veel zon.
Een flink aantal van mijn collega's viert vakantie buiten Nederland. Dat heb ik bijna nog nooit gedaan, alleen 30 jaar geleden een aantal dagen in Berlijn, waar toen de muur nog stond.

Verder blijf ik altijd in Nederland en ga ik hooguit eens een dagje op stap. Dit jaar heb ik geen plannen om op stap te gaan. Ik wil wat vrienden bezoeken en lekker veel zwemmen.
Verder wat klussen: mijn tuin en zolder hebben wel wat aandacht nodig.
Ik wil op zoek naar babyspeelgoed dat door mijn kinderen gebruikt is en verder wil ik wat oude spullen opruimen die alleen maar wat op zolder staan te verstoffen.

Ik beschouw vakanties de laatste tijd als een voorschotje op mijn pensioen. Kan ik alvast oefenen hoe het is om niet meer te werken.!

8 opmerkingen:

  1. Veel plezier, en geniet ervan het is zo om.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een heel fijne vakantie, geniet er van. Het is heel fijn om even niets te hoeven.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Een hele fijne vakantie gewenst. Hopelijk met veel mooi weer!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. geniet ervan en ook van de herinneringen met de zolderopruiming. Gr Cisca Servie

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Fijne vakantie...de zolder opruimen, goed idee maar schiet (bij ons) nooit op, teveel te zien, bekijken, lezen etc. Succes!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Oh lekker veel zwemmen! Ik blijf voornamelijk in de zomer altijd thuis in NL. Mijn kinderen vinden dat ook niet erg, zolang ze maar een opblaas zwembad hebben in de tuin. Wij gaan dan ook altijd rond deze tijd naar het buitenland, heerlijk de zon opzoeken :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Lekker en nu komt de zon er ook weer aan gelukkig.

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, onaardige of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.