tag:blogger.com,1999:blog-8966947732088844183.post1486330352002037717..comments2024-03-19T00:26:22.331+01:00Comments on Zuinigaan: Goedkope sauzenZuinigaan (Aaf)http://www.blogger.com/profile/08480647381460658976noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-8966947732088844183.post-57661687146923369322016-06-29T02:03:35.440+02:002016-06-29T02:03:35.440+02:00Al die pakjes en zakjes die je in Nederland vind.....Al die pakjes en zakjes die je in Nederland vind... er zijn mensen die iedere maaltijd "koken" met zulk spul... onlangs iemand gezien waarvan de moeder een zak chips vroeg waarop de dochter reageerde dat het.ongezond was voor haar hart, maar wel iedere dag koken uit pakjes en zakjes? Is even slecht hoor. Mja als er voor alles mix is, waarom dan zelf nog moeite doen he.. ik sta dagelijksAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/09533786857280990052noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8966947732088844183.post-16973307240816295512013-07-26T23:53:31.585+02:002013-07-26T23:53:31.585+02:00Macaroniemix, nasimix.. een hoop zout en enummers ...Macaroniemix, nasimix.. een hoop zout en enummers zitten daar in. Liever zelfmaken dus :)Miss Zuinighttp://misszuinig.blogspot.nl/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8966947732088844183.post-85910620766562475412013-07-25T22:53:05.230+02:002013-07-25T22:53:05.230+02:00Mijn tomatensaus lijkt op die van jou. Voor pasta ...Mijn tomatensaus lijkt op die van jou. Voor pasta doe ik daar dan vaak ook nog soepgroenten doorheen, of wokgroenten.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10667696268201951648noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8966947732088844183.post-22365579554963686732013-07-22T13:47:50.343+02:002013-07-22T13:47:50.343+02:00Heerlijk, ik maak ook graag mijn eigen sausen. Zek...Heerlijk, ik maak ook graag mijn eigen sausen. Zeker de tomaten saus. Ik vind mijn eigen saus lekkerder dan uit een restaurant :)Maia- Weg naar Zelfvoorzieninghttps://www.blogger.com/profile/18091451992950704668noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8966947732088844183.post-66850151752687896332013-07-22T12:52:48.101+02:002013-07-22T12:52:48.101+02:00Heerlijke recepten. Witte saus kan ook lekker zijn...Heerlijke recepten. Witte saus kan ook lekker zijn over de pasta, met champignons enzo. Ik kruid sauzen liefst met een kruidenbouillonblokje en vervang soms de helft van de melk door water, bijvoorbeeld als ik er een kaassaus van maak. <br />AnkieAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8966947732088844183.post-8924638782460357632013-07-22T10:55:39.258+02:002013-07-22T10:55:39.258+02:00Sausen maak ik ook zelf. Van pastasaus maak ik alt...Sausen maak ik ook zelf. Van pastasaus maak ik altijd een flinke pan en verdeel dat in porties in de vriezer. Ideaal om altijd in voorraad te hebben. <br /><br />Ook kaassaus of andere sausen maak ik het liefste zelf. Ik weet wat er in zit, het is minder zout, goedkoper en gezonder. Je moet er alleen even tijd in steken, maar het is zeker de moeite waard.Ingridhttps://www.blogger.com/profile/00279168695260594144noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8966947732088844183.post-74618092339002770142013-07-22T09:28:07.250+02:002013-07-22T09:28:07.250+02:00Ja saus maak ik ook zelf, alleen witte saus gebrui...Ja saus maak ik ook zelf, alleen witte saus gebruiken we niet zo heel vaak. Toevallig pas nog kerriesaus gemaakt daarmee.<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8966947732088844183.post-75794836250735142352013-07-22T08:38:40.186+02:002013-07-22T08:38:40.186+02:00De witte saus maak ik meestal met bouillon en laat...De witte saus maak ik meestal met bouillon en laat het zeker 20 min. rustig doorkoken - heel laag vuur mag niet teveel bubbelen- dat is de saus gaar en romiger.Lothttps://www.blogger.com/profile/00312919253776311699noreply@blogger.com