tag:blogger.com,1999:blog-8966947732088844183.post2489348713324811944..comments2024-03-28T14:02:24.934+01:00Comments on Zuinigaan: Lekkere recepten met auberginesZuinigaan (Aaf)http://www.blogger.com/profile/08480647381460658976noreply@blogger.comBlogger25125tag:blogger.com,1999:blog-8966947732088844183.post-26037401945746794792020-08-04T08:21:43.595+02:002020-08-04T08:21:43.595+02:00Lekkere recepten!! Gek op aubergine, nog even en d...Lekkere recepten!! Gek op aubergine, nog even en dan heb ik ze weer biologisch van Nederlandse bodem en ga ik los! Faforiet is hier melanzane. Mariehttps://www.blogger.com/profile/13973223210049513236noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8966947732088844183.post-91838546939464841742020-08-04T08:16:44.857+02:002020-08-04T08:16:44.857+02:00He dat is een leuke tip. Ga ik opslaan. Ik gebruik...He dat is een leuke tip. Ga ik opslaan. Ik gebruik heel vaak, natuurlijk eigengemaakte, be hamel. Mariehttps://www.blogger.com/profile/13973223210049513236noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8966947732088844183.post-32464591628068567032020-08-03T23:02:35.977+02:002020-08-03T23:02:35.977+02:00Je kunt in Nederland te kust en te keur. Er blijve...Je kunt in Nederland te kust en te keur. Er blijven nog genoeg gezonde groenten over. Het schijnt heel gezond te zijn om groenten van alle kleuren te eten: paars, geel, rood, oranje, groen, wit. Hoe meer kleuren hoe beter!Zuinigaan (Aaf)https://www.blogger.com/profile/08480647381460658976noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8966947732088844183.post-78128951792651084412020-08-03T22:16:01.386+02:002020-08-03T22:16:01.386+02:00keus genoeg, maar ik vind het nog steeds geen aant...keus genoeg, maar ik vind het nog steeds geen aantrekkelijke groente, sorry<br />Berberberberhttps://www.blogger.com/profile/10572644273786666839noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8966947732088844183.post-77773649845494795882020-08-03T21:03:54.750+02:002020-08-03T21:03:54.750+02:00Voor Suzanne: een eitje splitsen en het wit met ee...Voor Suzanne: een eitje splitsen en het wit met een korreltje zout stijfslaan. Dan de helft van de bechamel maken en hier van het vuur het eigeel door mengen. Als dat goed verdeeld is, het stijve eiwit erdoor spatelen en de ove n in. Krijg je een luchtige bechamel. Ik houd ook niet van zo'n superzware saus en gebruik bij ovenschotels dit trucje. Weet niet of je op mn tips zit te wachten, maarAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8966947732088844183.post-31892705661150501132020-08-03T20:20:30.634+02:002020-08-03T20:20:30.634+02:00Helaas dat heb ik ook!Helaas dat heb ik ook!boukjehttps://www.blogger.com/profile/02688507900430677133noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8966947732088844183.post-88964068028468626712020-08-03T18:23:28.463+02:002020-08-03T18:23:28.463+02:00@Lot er zijn genoeg moussaka recepten voor een koo...@Lot er zijn genoeg moussaka recepten voor een koolhydraatarme leefstijl, wij eten het ook regelmatig. Van peulvruchten krijg ik darmklachten, dus die eet ik niet. Gehakt, al of niet vegetarisch, blikje tomatenstukjes, kaneel, zout, peper en aubergine lekker laten pruttelen. Als je Engels kunt lezen zag ik bij Ditch the carbs en Diet docter al een paar recepten staan. OlgaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8966947732088844183.post-25388155458133772722020-08-03T18:09:14.146+02:002020-08-03T18:09:14.146+02:00Krijg zin in Moussaka. Of geroosterde aubergine me...Krijg zin in Moussaka. Of geroosterde aubergine met knoflook. <br />Dank voor de inspiratie.Nietzomaarzooohttps://www.blogger.com/profile/15528497675496240325noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8966947732088844183.post-52753718311806127712020-08-03T15:56:02.058+02:002020-08-03T15:56:02.058+02:00Echte griekse moussaka is gemaakt met bechamel. Da...Echte griekse moussaka is gemaakt met bechamel. Dat vind ik klef. Ik hoef geen roomsausje op mn groente. Schrijverhttps://www.blogger.com/profile/08343845286009238436noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8966947732088844183.post-12963499861325850692020-08-03T15:46:30.600+02:002020-08-03T15:46:30.600+02:00Heerlijk!! aubergine gerechten! Ik maak vaak (vege...Heerlijk!! aubergine gerechten! Ik maak vaak (vegetarische) hamburger broodjes en dan leg ik onder en boven een hamburger geroosterde aubergine plakken en plakken tomaat. Zout en peper er op.. Heerlijk! Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15190863050931684238noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8966947732088844183.post-42950074120127312152020-08-03T15:31:10.299+02:002020-08-03T15:31:10.299+02:00Oh gelukkig! Bedankt voor het checken. Oh gelukkig! Bedankt voor het checken. Bespaarzuinighttps://bespaarzuinig.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8966947732088844183.post-1298310858066519722020-08-03T15:12:45.541+02:002020-08-03T15:12:45.541+02:00Stom van me. Na updaten doet de pagina het idd wel...Stom van me. Na updaten doet de pagina het idd wel:)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8966947732088844183.post-87168793143948755832020-08-03T13:53:35.301+02:002020-08-03T13:53:35.301+02:00Hmm, heerlijk! Voor de Dahl heb ik op de aubergine...Hmm, heerlijk! Voor de Dahl heb ik op de aubergine na alles in huis. Ik ga het eens proberen. Hermien - KouweKlerenhttps://www.kouwekleren.nlnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8966947732088844183.post-32416981106902525632020-08-03T13:40:26.583+02:002020-08-03T13:40:26.583+02:00Fijn deze recepten!
Zo kan ik aubergine eens opnie...Fijn deze recepten!<br />Zo kan ik aubergine eens opnieuw proberen want dit klinkt echt lekker.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8966947732088844183.post-20472097369910618012020-08-03T13:23:28.447+02:002020-08-03T13:23:28.447+02:00O ja? Dan heb je nog nooit echt lekkere moussaka g...O ja? Dan heb je nog nooit echt lekkere moussaka gegeten.Niks klefs aan wanneer je de groente eerst roostert ipv bakt.Wel genoeg olie gebruiken id ovenschaal en lang genoeg laten bakken.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8966947732088844183.post-43197819952377251872020-08-03T12:20:57.323+02:002020-08-03T12:20:57.323+02:00Aubergine is ook een van mijn favoriete groenten. ...Aubergine is ook een van mijn favoriete groenten. De Dahl lijkt me erg lekker, die ga ik morgen maken!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8966947732088844183.post-27551117122834068222020-08-03T12:05:14.338+02:002020-08-03T12:05:14.338+02:00Ik vind die van het verspakket van AH erg lekker. ...Ik vind die van het verspakket van AH erg lekker. Ik vervang het gehakt altijd door vegetarisch gehakt en doe er beperkt kaas op. Veel lekkerder dan die kleffe 'echte' moussaka.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8966947732088844183.post-44396857272191924802020-08-03T11:12:07.081+02:002020-08-03T11:12:07.081+02:00Geen idee. Krijg je de pagina niet open? Ik heb ee...Geen idee. Krijg je de pagina niet open? Ik heb een poosje terug eea ge-update........,Bespaarzuinighttps://bespaarzuinig.blogspot.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8966947732088844183.post-86348405268205588692020-08-03T11:00:44.302+02:002020-08-03T11:00:44.302+02:00@Lot: misschien moet je er wat vegetarisch gehakt ...@Lot: misschien moet je er wat vegetarisch gehakt bij doen en wat kaas. Moussaka is een gerecht waar aubergine in hoort te zitten. Google maar eens op koolhydraatarme moussaka. Zuinigaan (Aaf)https://www.blogger.com/profile/08480647381460658976noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8966947732088844183.post-66882438265657724292020-08-03T10:40:00.941+02:002020-08-03T10:40:00.941+02:00Weet niet of je leuk schrijft bespaarzuinig. Je fo...Weet niet of je leuk schrijft bespaarzuinig. Je foto’s zijn altijd leuk, maar ik blijf altijd hangen op je homepage, wat doe ik fout?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8966947732088844183.post-29817193145432319042020-08-03T10:12:50.081+02:002020-08-03T10:12:50.081+02:00Klinkt goed. Dat gaan we maar eens proberen!Klinkt goed. Dat gaan we maar eens proberen!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8966947732088844183.post-4437482478870941542020-08-03T10:05:25.862+02:002020-08-03T10:05:25.862+02:00Lekker!Lekker!Inekehttps://www.blogger.com/profile/17737205448887830803noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8966947732088844183.post-68788400132379593792020-08-03T09:22:22.947+02:002020-08-03T09:22:22.947+02:00Vast lekker voor veel mensen. Ik eet echter koolh...Vast lekker voor veel mensen. Ik eet echter koolhydraatarm en daar passen linzen en kikkererwten niet in, en rijst of aardappel ook niet en eigenlijk hou ik niet van peulvruchten.<br /><br />Misschien heeft oudste ook nog eens recepten zonder peulvruchten maar ben bang dat bij vegetarisch eten dat belangrijke ingredienten zijn de peulvriuchtenLothttps://www.blogger.com/profile/00312919253776311699noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8966947732088844183.post-22206211434823362622020-08-03T08:29:36.508+02:002020-08-03T08:29:36.508+02:00Ga ik zeker uitproberen! Niet te moeilijk lijkt mi...Ga ik zeker uitproberen! Niet te moeilijk lijkt mij! Zou je vaker recepten kunnen plaatsen?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8966947732088844183.post-44518639699927839742020-08-03T08:00:28.821+02:002020-08-03T08:00:28.821+02:00Dankjewel Aaf! Laat ik nou net vanavond iets buite...Dankjewel Aaf! Laat ik nou net vanavond iets buiten mijn repertoire willen koken met aubergine.<br /><br />Ik ga alleen die zoete aardappel door een gewone aardappel vervangen (of door wortel, even kijken wat er is). <br /><br />Hier zouden m'n gebakken courgetteplakken heel goed bij smaken :-)Bespaarzuinighttps://bespaarzuinig.blogspot.com/noreply@blogger.com