tag:blogger.com,1999:blog-8966947732088844183.post4079445496744437261..comments2024-03-29T12:34:53.500+01:00Comments on Zuinigaan: Ontdooien en dan weer invriezen!Zuinigaan (Aaf)http://www.blogger.com/profile/08480647381460658976noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-8966947732088844183.post-32932197471866133822017-05-14T18:40:58.144+02:002017-05-14T18:40:58.144+02:00Na een voedselvergiftiging met 2x ingevroren vlees...Na een voedselvergiftiging met 2x ingevroren vlees, doe in dit niet meer. Ik weet dat het komt doordat mijn schoonmoeder gehakt op de verwarming ontdooit, en de overschot terug invroor. Ik zal het wel verhitten en dan terug invriezen.Ellenhttps://www.blogger.com/profile/18012204582600395258noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8966947732088844183.post-65876873890956610262017-05-14T17:59:41.990+02:002017-05-14T17:59:41.990+02:00Ik vries best eten opnieuw in, bijv een appeltaart...Ik vries best eten opnieuw in, bijv een appeltaart, die half ontdooid is of een kliekje diepvriesgroente en wat zuinigaan zegt, vlees dat aan het ontdooien is in de koelkast en dan krijg ik erwtensoep van een buurvrouw die voor de hele buurt soep kookt. Omdat het land duur voordat vlees ontdooit is, is het dan nog half bevroren. Maar het is geen regel hier in huis.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8966947732088844183.post-61832714055075306132017-05-14T15:19:03.675+02:002017-05-14T15:19:03.675+02:00En wat als je eters krijgt die door omstandigheden...En wat als je eters krijgt die door omstandigheden moeten afzeggen? Dan heb je bijvoorbeeld 4 porties extra ontdooid en heb toch veel te veel, ondanks dat je alles keurig per portie invriest. <br />Dan vind ik de wetenschap dat ik deze porties terug in de vriezer kan doen, als ik ze tenminste in de koelkast ontdooid heb, heel handig!Zuinigaan (Aaf)https://www.blogger.com/profile/08480647381460658976noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8966947732088844183.post-69375936450607274392017-05-14T11:24:20.178+02:002017-05-14T11:24:20.178+02:00Ik houd mijzelf altijd aan het niet opnieuw invrie...Ik houd mijzelf altijd aan het niet opnieuw invriezen van rauw voedsel, maar inderdaad vries ik wel bereid voedsel weer in ook al is het rauw bevroren geweest.LIHNMOODThttps://www.blogger.com/profile/16597492072759745112noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8966947732088844183.post-15641928295992698972017-05-14T11:23:30.765+02:002017-05-14T11:23:30.765+02:00Brood gaat hier altijd in zijn geheel in de vrieze...Brood gaat hier altijd in zijn geheel in de vriezer en vlees vaak in porties evenals groenten .En soep in bakken van bv ijs dus dan is het niet zo erg als er iets over blijft. Ook ik heb altijd geleerd eenmaal ontdooit nooit meer invriezen , en eerlijk gezegd hou ik me daar liever aan .<br /><br />gr Henriette<br />www.onsleveninroemenie.blogspot.roWonen en leven in Roemeniehttps://www.blogger.com/profile/05753727617746458601noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8966947732088844183.post-26337819452829812262017-05-14T09:57:32.127+02:002017-05-14T09:57:32.127+02:00Wij vriezen, zoals hierboven ook vermeld staat, al...Wij vriezen, zoals hierboven ook vermeld staat, alles per portie in. Handig, want we gooien weinig weg op die manier! Groene Glitterhttps://www.blogger.com/profile/14774808817021881025noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8966947732088844183.post-32988824547128432662017-05-14T09:55:18.956+02:002017-05-14T09:55:18.956+02:00Als je vis, vlees en kip per portie invriest ontdo...Als je vis, vlees en kip per portie invriest ontdooi je nooit teveel. Ik zou ontdooit eten niet opnieuw invriezen, ook al kan het volgens de geleerden geen kwaad. Loudinoreply@blogger.com