tag:blogger.com,1999:blog-8966947732088844183.post462382203978222460..comments2024-03-28T21:15:33.115+01:00Comments on Zuinigaan: Zuinige havermoutZuinigaan (Aaf)http://www.blogger.com/profile/08480647381460658976noreply@blogger.comBlogger30125tag:blogger.com,1999:blog-8966947732088844183.post-16193497521118057702014-07-02T07:13:55.996+02:002014-07-02T07:13:55.996+02:00Inderdaad is het beter om volle zuivelproducten te...Inderdaad is het beter om volle zuivelproducten te gebruiken aangezien daar het minst aan bewerkt is. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8966947732088844183.post-28225269577848178032013-08-24T23:18:32.752+02:002013-08-24T23:18:32.752+02:00Ik zet je site in mijn favorieten. Veel interessan...Ik zet je site in mijn favorieten. Veel interessante dingen om zuinig te zijn. Super.<br /><br />Snap alleen niet waarom ik onder de naam oma Lies sta.<br />Ik ben het wel. Afgelopen week voor de achtste keer. Dus helemaal blij.<br />Oma Lieshttps://www.blogger.com/profile/14230237868745597478noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8966947732088844183.post-6720299034460268482013-08-24T23:16:21.380+02:002013-08-24T23:16:21.380+02:00Ik ben gek op alles wat pap heet, dus ook op haver...Ik ben gek op alles wat pap heet, dus ook op havermout. Vaak koop ik het bij AH maar zelfgemaakt is natuurlijk veel lekkerder. Dus maar weer eens een zak gekocht. Op internet zoeken hoelang het gekookt moet worden en toen kwam ik op deze site.<br /><br />Ik heb enorm gesmuld. Havermoutsepap met kaneel, snufje zout, th.lepel kaneel, paar druppeltjes vanille en stevia. Gruwelijk lekker. Ik neem hetOma Lieshttps://www.blogger.com/profile/14230237868745597478noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8966947732088844183.post-76286226357496498812012-09-06T22:28:22.123+02:002012-09-06T22:28:22.123+02:00Bedankt, ik ga het morgen meteen uittesten.Bedankt, ik ga het morgen meteen uittesten.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8966947732088844183.post-65245286255774935022012-09-05T21:14:07.312+02:002012-09-05T21:14:07.312+02:00Je kunt heel goed voor een aantal dagen tegelijk k...Je kunt heel goed voor een aantal dagen tegelijk koken en de extra porties bewaren in de koelkast. Zuinigaan (Aaf)https://www.blogger.com/profile/08480647381460658976noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8966947732088844183.post-17936072821915996032012-09-05T12:47:17.002+02:002012-09-05T12:47:17.002+02:00Kan je ineens maken voor enkele dagen? Of kan je h...Kan je ineens maken voor enkele dagen? Of kan je het niet bewaren in de ijskast?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8966947732088844183.post-5765483314324711592012-03-22T17:17:40.569+01:002012-03-22T17:17:40.569+01:00Heerlijk havermout! Alleen wel hele dikke pap, te ...Heerlijk havermout! Alleen wel hele dikke pap, te dun wordt het inderdaad zo slijmerig, bah! Ik kook de havermout (heb quakers en biologisch geprobeerd, qua smaak weinig verschil..) met water of met wat ongezoete sojamelk een paar minuten en dan laat ik het minstens een kwartier staan met een eetlepel lijnzaad (zonnatura AH), wat zonnebloem of pompoenpitten, een theelepel honing, wat zeezout en Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8966947732088844183.post-52469476278578878922012-03-21T00:27:54.273+01:002012-03-21T00:27:54.273+01:00Havermout vind ik heerlijk!
Morgen maar weer eens ...Havermout vind ik heerlijk!<br />Morgen maar weer eens maken.<br />Bedankt voor de tip Zuinigaan :)Liever Voordelighttp://www.lievervoordelig.nl/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8966947732088844183.post-33895373634400496322012-03-20T11:53:30.610+01:002012-03-20T11:53:30.610+01:00hier iemand die zegt geen havermout te lusten en i...hier iemand die zegt geen havermout te lusten en ik heb het wel degelijk geproefd, maar ik houd sowieso niet van warme pap en melk.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8966947732088844183.post-79758959289890216852012-03-19T16:09:04.706+01:002012-03-19T16:09:04.706+01:00Ik maak er altijd appeltaart mee: de helft zelfrij...Ik maak er altijd appeltaart mee: de helft zelfrijzend bakmeel en de helft havermout, suiker en boter erbij. Je krijgt een beetje kruimelig deeg: appelkruimeltaart!Irmanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8966947732088844183.post-1056303010741151192012-03-19T07:47:39.961+01:002012-03-19T07:47:39.961+01:00Handige tips, ik heb laatst ook een pak gekocht, o...Handige tips, ik heb laatst ook een pak gekocht, omdat het ontzettend gezond zou zijn. Was bedoeld voor koekjes bakken, maar daar heb ik toen weer eerst de muesli voor opgemaakt.LLMMhttps://www.blogger.com/profile/09011997084282546368noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8966947732088844183.post-54065465584369252452012-03-19T07:22:22.867+01:002012-03-19T07:22:22.867+01:00's Avonds wordt de havermout in de melk klaarg...'s Avonds wordt de havermout in de melk klaargezet en 's ochtends alleen maar aan de kook brengen. Even laten staan en dan serveren. Het is niet nodig om het lang te laten koken.LegeZakkenVrouwhttps://www.blogger.com/profile/11591081039651206245noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8966947732088844183.post-5044029544243330872012-03-18T23:09:19.724+01:002012-03-18T23:09:19.724+01:00Hier ook regelmatig havermout als ontbijt. Met all...Hier ook regelmatig havermout als ontbijt. Met alleen melk overigens.<br />De eerste pakken kwamen (samen met de Brinta) nog mee uit N'land, maar havermout heb ik nu hier ook ontdekt.<br />Vleesvervangende koekjes maakte ik erook wel eens mee.Sannahhttps://www.blogger.com/profile/16707299098875787818noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8966947732088844183.post-45129253699772599182012-03-18T21:43:27.492+01:002012-03-18T21:43:27.492+01:00Ik eet nog wel eens havermoutpap als ontbijt. Een ...Ik eet nog wel eens havermoutpap als ontbijt. Een kom melk (2 dl.). Daar een paar lepels havermout doorheen roeren. Ik neem meestal 3 flinke lepels. Dan gedurende 2,5 minuut in de magnetron. Even laten staan (want het is héét, en bovendien lekkerder als het even staat), zoetstof er door en smullen maar.<br /><br />En natuurlijk kunnen er rozijntjes doorheen of vruchtjes of zo. Maar gewoon 'Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10667696268201951648noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8966947732088844183.post-83997198560045896652012-03-18T21:34:07.704+01:002012-03-18T21:34:07.704+01:00warme havermoutpap zoals bij het eertse beschreven...warme havermoutpap zoals bij het eertse beschreven en dan een snufje kaneel en een klontje boter erdoor.en ja ook vaniliesuiker.mjaaaaaaaaaamie.<br />vraag me af of diegene die zeggen geen havermoutpap te lusten dit ooit wel eens gemaakt hebben.denk het nietAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8966947732088844183.post-46344428981510397032012-03-18T20:28:14.654+01:002012-03-18T20:28:14.654+01:00Ow heerlijk,
Je hebt me op een idee gebracht.
Morg...Ow heerlijk,<br />Je hebt me op een idee gebracht.<br />Morgen ga ik ook lekker havermoutpap maken.<br />Hoe lang kun je het dan eigenlijk bewaren?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8966947732088844183.post-74624724308145463692012-03-18T18:19:52.220+01:002012-03-18T18:19:52.220+01:00Bedankt. Ik ben gelijk aan het malen geslagen. Ik ...Bedankt. Ik ben gelijk aan het malen geslagen. Ik heb nu een pot vol klaarstaan. Morgenochtend ontbijt ik met yoghurt, bramen, lijnzaad en havermout. Voor het lekkere doe ik er nog een paar cranberry's door.Marlieshttp://www.marliesverhelst.nlnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8966947732088844183.post-80132564295017667312012-03-18T13:27:58.503+01:002012-03-18T13:27:58.503+01:00ik doe de havermout onbewerkt door de yoghurt, kan...ik doe de havermout onbewerkt door de yoghurt, kan prima, wel maal ik het eerst omdat het dan fijner is.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8966947732088844183.post-26367346237503177292012-03-18T13:02:36.707+01:002012-03-18T13:02:36.707+01:00Ik voel er wel wat voor om het door de yoghurt te ...Ik voel er wel wat voor om het door de yoghurt te doen samen met bramen (ik heb nog twee dozen in de vriezer - eind vorige zomer zelf geplukt) en lijnzaad. Kun je het dan zo uit het pak (onbewerkt dus) erdoor doen? Of is het beter om de havermout eerst te roosteren of te koken? Ik heb een pak staan en wil er graag iets mee doen. Van pap houd ik niet.Marlieshttp://www.marliesverhelst.nlnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8966947732088844183.post-24896746973221456752012-03-18T12:56:46.887+01:002012-03-18T12:56:46.887+01:00Bij de Lidll ontdekte ik heerlijke muesli, daar me...Bij de Lidll ontdekte ik heerlijke muesli, daar meng ik dan een pond havermout onder en dat elke morgen in mijn magere yogurt! Heerlijk en gezond !!<br /><br />Havermoutpap lust ik niet, maar zo in de muesli krijg ik toch gezondheid naar binnen.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8966947732088844183.post-15747937979902940252012-03-18T12:30:15.278+01:002012-03-18T12:30:15.278+01:00Ik maak havermout vaak in het weekeinde. Gezond en...Ik maak havermout vaak in het weekeinde. Gezond en voordelig. Vaak gezoet met honing, maar niet noodzakelijk. Vanillesuiker zou ik niet toevoegen, maar iedereen zijn smaak.<br />32 cent per pond bij Bas vdr HeijdenOpnieuwBeginnen https://www.blogger.com/profile/01892065825195196910noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8966947732088844183.post-59464476989279417542012-03-18T12:09:30.718+01:002012-03-18T12:09:30.718+01:00Lekker hoor! Ik eet het elke ochtend in de yoghurt...Lekker hoor! Ik eet het elke ochtend in de yoghurt!Martinehttps://www.blogger.com/profile/11766316157215837741noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8966947732088844183.post-5376606115633767802012-03-18T12:00:59.134+01:002012-03-18T12:00:59.134+01:00Ik maak er regelmatig drie in de pan van. Groeten ...Ik maak er regelmatig drie in de pan van. Groeten Izerinaizerinahttps://www.blogger.com/profile/12075950688013771905noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8966947732088844183.post-13667136811544433262012-03-18T11:29:18.983+01:002012-03-18T11:29:18.983+01:00Ieuw, daar lust ik geen pap van, ben zowiezo niet ...Ieuw, daar lust ik geen pap van, ben zowiezo niet van de pappen, vooral die vellen vin 'k zooo smerig. <br />Omdat havermout zo gezond is gaat er bij mij altijd een ons door het eigengebakken brood. Dat lust 'k dan weer wel,<br />groetKniepertiehttps://www.blogger.com/profile/05633438811748818601noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8966947732088844183.post-37025302081257886902012-03-18T11:19:28.307+01:002012-03-18T11:19:28.307+01:00Ik eet het als havermoutpap (gekookt met 1/3 melk ...Ik eet het als havermoutpap (gekookt met 1/3 melk en 2/3 water - dan is het minder zwaar op de maag en een handje rozijntjes) of in de yoghurt (met ook weer een handje rozijntjes).<br /><br />Ik heb het niet zo lang geleden ontdekt en ben er echt dol op. Een zeer betaalbaar superfood die op veel verschillende manieren te gebruiken is, wat wil je nog meer? (ik vind het overigens erg lekker, want Bespaarzuinighttp://bespaarzuinig.blogspot.com/noreply@blogger.com