tag:blogger.com,1999:blog-8966947732088844183.post5416780473551330559..comments2024-03-28T16:21:47.958+01:00Comments on Zuinigaan: Een lekkere havermoutpapZuinigaan (Aaf)http://www.blogger.com/profile/08480647381460658976noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-8966947732088844183.post-6424705544097381402019-10-06T10:31:42.156+02:002019-10-06T10:31:42.156+02:00Ik heb diverse havermoutpapvarianten, maar de orig...Ik heb diverse havermoutpapvarianten, maar de origineelste is met meegekookte geraspte wortel, gemberpoeder en cardemon. Om het af te maken een beetje honing en (wal)noten. Alsof je worteltaart voor het ontbijt eet.LeeuwLinQhttps://www.blogger.com/profile/09383839456376036650noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8966947732088844183.post-24608295593858629452013-12-01T19:20:20.491+01:002013-12-01T19:20:20.491+01:00Ik ben sinds een tijdje ook een havermout-fan. ...Ik ben sinds een tijdje ook een havermout-fan. 's Avonds, voordat ik naar bed ga, maak ik mijn "overnight oats":<br />4 eetlepels havermout, ½ banaan in schijfjes, handje rozijnen, 3 gedroogde abrikozen in stukjes, evt. ½ appel of peer, 1 eetlepel lijnzaad, snufje kaneel, ca. 250 ml melk, sojamelk of yoghurt.<br />Ik meng dit door elkaar, zet het in de koelkast en de volgende Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8966947732088844183.post-44347890889160783402013-12-01T18:48:48.374+01:002013-12-01T18:48:48.374+01:00Ik eet havermout het liefst met dadels. Ik maak he...Ik eet havermout het liefst met dadels. Ik maak hem met 40 gram havervlokken, 250 gram plantaardige melk en 5 dadels in stukjes. Heerlijk. Mascha.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8966947732088844183.post-87465098898425121112013-12-01T17:33:54.182+01:002013-12-01T17:33:54.182+01:00Ook lekker met stukjes gedroogde abrikoos.
Ook lekker met stukjes gedroogde abrikoos.<br />Moestuinfeestjehttps://www.blogger.com/profile/13522948386347741692noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8966947732088844183.post-72189043441254940632013-12-01T16:32:47.504+01:002013-12-01T16:32:47.504+01:00Is ook heerlijk met stukjes banaan en een beetje h...Is ook heerlijk met stukjes banaan en een beetje honing.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8966947732088844183.post-47670117484073208652013-12-01T13:48:06.188+01:002013-12-01T13:48:06.188+01:00Ik neem geregeld havermout met yoghurt en een sche...Ik neem geregeld havermout met yoghurt en een schepje suiker. Soms wat rozijntjes erbij. Vaak als nagerecht of ietsje later op de avond. Lekker voedzaam en gezond. Leuke tip om er een halve gesnipperde appel erbij te doen.... Binnenkort eens proberen!Koningin Minimahttps://www.blogger.com/profile/02561324241022896981noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8966947732088844183.post-16097114996600195192013-12-01T13:34:34.730+01:002013-12-01T13:34:34.730+01:00Ik maak havermout met yoghurt door het savonds van...Ik maak havermout met yoghurt door het savonds van te voren in de koelkast te zetten met evt rozijnen. Zodat het kan wellen. Dan doe ik er s morgens snippers appel in met een scheutje roosvicee of een lepel honing.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/09199608984312793619noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8966947732088844183.post-66728095728387696312013-12-01T10:29:16.979+01:002013-12-01T10:29:16.979+01:00Ja boekweit vind ik eigenlijk ook lekkerder dan ha...Ja boekweit vind ik eigenlijk ook lekkerder dan havermout. Ik doe er ook rozijnen door. <br />Soms kruid ik het met kaneel en kruidnageltje meekoken Lothttps://www.blogger.com/profile/00312919253776311699noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8966947732088844183.post-65096135661031392142013-12-01T10:28:31.852+01:002013-12-01T10:28:31.852+01:00ik eet elke dag als ontbijt een kom yoghurt met fi...ik eet elke dag als ontbijt een kom yoghurt met fijngemalen havermoutvlokken en vruchtensap, wat fijngemaakt fruit, alhoewel het is meer drinken,want smorgens om 6 uur krijg ik eten wat je moet kauwen niet wegAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8966947732088844183.post-46368184822950929732013-12-01T10:10:07.493+01:002013-12-01T10:10:07.493+01:00Als zelfgemaakte "muesli" is het ook lek...Als zelfgemaakte "muesli" is het ook lekker: yoghurt met havermout, haverzemels en wat (Thompson) rozijnen. Even laten wellen, heerlijk! Ik heb laatst boekweit gekocht om voor de afwisseling ook eens boekweitepap te koken. Dat wordt experimenteren, want voor je het weet heb je behangplakkerslijm. Maar de smaakt van boekweit is heel lekker notig, fijn met wat stroop. Dat lijkt me wel watAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8966947732088844183.post-43284901135154069572013-12-01T09:32:50.056+01:002013-12-01T09:32:50.056+01:00Lekker, die appelsnippers lijken me er heel verfri...Lekker, die appelsnippers lijken me er heel verfrissend in, bedankt voor de tip.<br />AnkieAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8966947732088844183.post-74236028501241045762013-12-01T09:06:39.179+01:002013-12-01T09:06:39.179+01:00ik ben meer van de griesmeelpap en rijstepap. Ik b...ik ben meer van de griesmeelpap en rijstepap. Ik ben de enige die dit eet. Ik maak dan een halve liter dan heb ik het met 2-3 eten op.<br />Erniehttps://www.blogger.com/profile/16496732216871551685noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8966947732088844183.post-73662316205577627442013-12-01T07:59:41.712+01:002013-12-01T07:59:41.712+01:00Ik kook regelmatig teveel havermout en maak dan &#...Ik kook regelmatig teveel havermout en maak dan 's middags van het restje met een half ei en wat meel kleine pannenkoekjes.izerinahttps://www.blogger.com/profile/12075950688013771905noreply@blogger.com