tag:blogger.com,1999:blog-8966947732088844183.post6537488602016670157..comments2024-03-28T13:04:22.398+01:00Comments on Zuinigaan: Een interessante discussie: eten van 2,50 per dagZuinigaan (Aaf)http://www.blogger.com/profile/08480647381460658976noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-8966947732088844183.post-78975928254669188382015-04-19T22:25:49.804+02:002015-04-19T22:25:49.804+02:00hier kun je alles wel zien: http://www.voedselbank...hier kun je alles wel zien: http://www.voedselbankhouten.com/volkskrant-artikel-over-eten-voor-250-per-dag/<br />jabevihttps://www.blogger.com/profile/08318864332478538394noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8966947732088844183.post-43189715967752117732015-04-18T20:52:32.381+02:002015-04-18T20:52:32.381+02:00You have got mail!You have got mail!Lothttps://www.blogger.com/profile/00312919253776311699noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8966947732088844183.post-32954903692932422922015-04-18T17:11:45.580+02:002015-04-18T17:11:45.580+02:00Ik denk niet dat ik dit recept op mijn weblog mag ...Ik denk niet dat ik dit recept op mijn weblog mag publiceren, er zit namelijk copyright op. Je kunt me mailen op zuinigaan@gmail.com dan stuur ik je het recept.Zuinigaan (Aaf)https://www.blogger.com/profile/08480647381460658976noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8966947732088844183.post-14201310139340057142015-04-18T15:52:44.300+02:002015-04-18T15:52:44.300+02:00Wij eten enkel kapucijners en grauwe erwten. Maar ...Wij eten enkel kapucijners en grauwe erwten. Maar nooit uit blik, dat vinden wij lang zo lekker niet. Deze peulvruchten hoeven lang niet meer zo lang gekookt te worden als vroeger, maar een half uurtje. GeartsjeAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8966947732088844183.post-63495369363743702282015-04-18T15:49:00.148+02:002015-04-18T15:49:00.148+02:00door niet meer elke dag vlees te eten, heb ik mijn...door niet meer elke dag vlees te eten, heb ik mijn kosten voor eten al aardig verlaagd en mocht ik toch zin in een stukje vlees hebben maak ik gewoon een kleinere portie klaar, verder kook ik regelmatig grotere porties van een maaltijd en vries dat in een persoonsporties in ,zodat ik als ik eens geen zin heb om te koken ik al iets kant en klaar heb en niet in de verleiding kom om een duur kant enAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8966947732088844183.post-23876850759737311442015-04-18T14:32:18.849+02:002015-04-18T14:32:18.849+02:00Vooral de Nep-Boston-beans ben ik nieuwsgierig naa...Vooral de Nep-Boston-beans ben ik nieuwsgierig naar, hoop dat je die op de site kan en mag zetten.<br />De andere recepten maak ik eigenlijk al regelmatig.alleen pompoen eet ik niet, vind het echt niet lekker.Lothttps://www.blogger.com/profile/00312919253776311699noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8966947732088844183.post-19778439922260898432015-04-18T11:33:34.245+02:002015-04-18T11:33:34.245+02:00Ik was er al bang voor dat dit een betaalartikel w...Ik was er al bang voor dat dit een betaalartikel was. Omdat ik een abonnement heb, kan ik alles automatisch lezen. <br />Het is inderdaad verstandig om de tering naar de nering te zetten en te zorgen dat je niet aan het einde van de maand zo krap komt te zitten dat er nauwelijks geld meer is om eten te kopen. Zuinigaan (Aaf)https://www.blogger.com/profile/08480647381460658976noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8966947732088844183.post-8454353999708773302015-04-18T11:16:05.286+02:002015-04-18T11:16:05.286+02:00Voor dat gedeelte van de Volkskrant moet je betale...Voor dat gedeelte van de Volkskrant moet je betalen, dus ik kom niet bij de recepten. Ik heb een vast weekbudget en als ik mij daar aanhoud voor de hele maand hoef ik niet voor 2,50 te eten. Natuurlijk is het goed om een standaard van goedkope recepten te hanteren voor als je minder geld heb of nauwelijks geld, zodat je niet alleen maar droge aardappelen moet eten of helemaal nada in huis hebt, Anonymousnoreply@blogger.com