tag:blogger.com,1999:blog-8966947732088844183.post6630644074325081366..comments2024-03-29T14:17:42.950+01:00Comments on Zuinigaan: Mosseltjes gegeten!Zuinigaan (Aaf)http://www.blogger.com/profile/08480647381460658976noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-8966947732088844183.post-84392942607752097082013-08-22T22:27:15.070+02:002013-08-22T22:27:15.070+02:00Gebakken in knoflook zijn ze zooooo heerlijk!
gro...Gebakken in knoflook zijn ze zooooo heerlijk!<br /><br />groetjes,<br />LilianAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8966947732088844183.post-68857741420744609632013-08-16T17:19:57.439+02:002013-08-16T17:19:57.439+02:00IK wilde ze vandaag kopen bij AH, en wat bleek: ui...IK wilde ze vandaag kopen bij AH, en wat bleek: uitverkocht! Kon wel een tegoedbon ophalen. De winkelchef zei, dat ze maar 18 dozen hadden binnengekregen! Ben daarna naar de Lidl gegaan, en daar hadden ze nog 2 dozen a Euro 3,89!!Dus nog goedkoper als bij Appie. Nu maar hopen dat ze net zo lekker zijn. Groet, TinekeAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8966947732088844183.post-32751330768460423502013-08-16T12:05:22.187+02:002013-08-16T12:05:22.187+02:00De volgende dag zijn ze ook lekker zo. Omwentelen ...De volgende dag zijn ze ook lekker zo. Omwentelen in bloem wat zout, peper en knoflook. Daarna even bakken in olijfolie totdat ze goudbruin. Eten met een groene salade, stokbrood en/of frites erbij.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8966947732088844183.post-18227424605254866862013-08-16T09:23:31.371+02:002013-08-16T09:23:31.371+02:00Mosselen zijn niet mijn ding, ik ben soms een beet...Mosselen zijn niet mijn ding, ik ben soms een beetje een miepert. Zo eet ik bijvoorbeeld ook geen garnalen of rood vlees. <br />Ik heb ook geen stimulans om het te leren eten, meestal zijn die dingen extra duur :)Maia- Weg naar Zelfvoorzieninghttps://www.blogger.com/profile/18091451992950704668noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8966947732088844183.post-36486936304777226502013-08-15T23:36:38.008+02:002013-08-15T23:36:38.008+02:00Ideetje voor morgen: mosselen uit schelpen halen e...Ideetje voor morgen: mosselen uit schelpen halen en dan met wat champignons, uitje, creme fraiche, kerriepoeder en wat geraspte kaas opbakken.riethttps://www.blogger.com/profile/10688062100612373468noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8966947732088844183.post-70289771450299909792013-08-15T22:56:31.649+02:002013-08-15T22:56:31.649+02:00Ik eet ze altijd bij mijn moeder omdat niemand in ...Ik eet ze altijd bij mijn moeder omdat niemand in mijn gezin ze lekker vind.<br />Zij kook altijd een hele ui mee om te zien of er mosselen niet goed zijn.<br />Geen idee hoe je dat dan ziet.. Eurootjehttp://eurominderen.blogse.nl/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8966947732088844183.post-59993666305947608242013-08-15T22:23:20.460+02:002013-08-15T22:23:20.460+02:00Ja, ze moeten opengaan als je ze kookt, anders is ...Ja, ze moeten opengaan als je ze kookt, anders is er iets mis.Zuinigaan (Aaf)https://www.blogger.com/profile/08480647381460658976noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8966947732088844183.post-86796515699500142422013-08-15T20:45:56.685+02:002013-08-15T20:45:56.685+02:00Je moet ook na het koken de gesloten schelpen wegg...Je moet ook na het koken de gesloten schelpen weggooien..<br /><br />PetraAnonymousnoreply@blogger.com