Het is al weer lang geleden dat ik voor het laatst een blogje schreef over mijn maaltijden, het was half maart. Dat schrijven is namelijk tamelijk intensief. Ik moet het iedere dag bijhouden, want na een paar dagen ben ik al weer de helft vergeten van wat ik gegeten heb.
Ik schrijf niet over de
tussendoortjes, zoals fruit of een handje noten, ik schrijf alleen over
de drie maaltijden per dag. Oh ja, en ik besmeer brood en knäckebröd met halvarine.
Vanavond kun je hier weer mijn lijst met aankopen voor voeding en drinken in de afgelopen week vinden!
Zaterdag 26 april
Ontbijt:
400 ml oploskoffie met half sojamelk half water
knäckebröd vezelrijk met halvarine, 100% pindakaas en plakjes tomaat
Lunch:
half naanbrood met knoflook en koriander, besmeerd met hoemoes en bestrooid met verse peterselie
400 ml oploskoffie met half sojamelk half water
Warme maaltijd:
Gegeten bij oudste dochter:
- gebakken aardappeltjes, een mengsel van sperziebonen en doppertjes, kleine veganworstjes (little willies van de vegetarische slager, door de ene kleindochter zeer gewaardeerd, door de andere niet zo)
- vegan kwark met mango
Zondag 27 april
Ontbijt:
400 ml oploskoffie met half sojamelk half water
knäckebröd vezelrijk met halvarine, hoemoes en plakjes tomaat
Lunch:
Volkoren brood met crispy chili, plakjes gebakken tofu en plakjes tomaat
400 ml oploskoffie met half sojamelk half water
Warme maaltijd:
- soep met gekookte aubergine, ui, limabonen en bio gezeefde tomaten + naanbrood met knoflook en koriander
- In
sojamelk gewelde muesli met extra eiwitten met wat yoghurt en wat
fijngesneden fruit (banaan) .
Maandag 28 april
Ontbijt:
400 ml oploskoffie met half sojamelk half water
knäckebröd vezelrijk met halvarine, hoemoes en plakjes tomaat
Lunch:
bruine pistolet met gerookte zalm
400 ml oploskoffie met half sojamelk half water
Warme maaltijd:
-zelf gesneden rauwkostsalade met kerstomaatjes, komkommer, radijs, peterselie, geroosterd sesamzaad (in totaal 350 gram)
-bruine pistolet met gerookte zalm
-yoghurt met blauwe bessen en wat pitten en zaden
Dinsdag 29 april
Ontbijt:
400 ml oploskoffie met half sojamelk half water
knäckebröd vezelrijk met halvarine, hoemoes en plakjes tomaat
Lunch:
volkoren boterham met 2 gebakken pompoen pastinaak rondo's en peterselie
400 ml oploskoffie met half sojamelk half water
Warme maaltijd:
- soep met gekookte aubergine, ui, limabonen en bio gezeefde tomaten
- volkoren boterham, gebakken met een laagje gesmolten kaas en plakjes tomaat (panpizza)
- yoghurt, cruesli en wat blauwe bessen
Woensdag 30 april
Ontbijt:
400 ml oploskoffie met half sojamelk half water
knäckebröd vezelrijk met halvarine, hoemoes en gesnipperde radijs
Lunch:
Een volkoren pistolet met vegan smeerleverworst en 3 cherrytomaten
400 ml oploskoffie met half sojamelk half water
Warme maaltijd
Rozemarijn aardappeltjes en schijven flespompoen uit de oven, vegan chicken nuggets.
Grapefruit
Donderdag 1 mei
Ontbijt:
400 ml oploskoffie met half sojamelk half water
knäckebröd vezelrijk met halvarine, hoemoes en gesnipperde komkommer
Lunch:
- yoghurt met cruesli
400 ml oploskoffie met half sojamelk half water
Warme maaltijd:
- Rozemarijn aardappeltjes en schijven flespompoen uit de oven, vegan chicken nuggets.
- Mix van sojamelk en bio yoghurt (laatste uit het pak)
Vrijdag 2 mei
Ontbijt:
400 ml oploskoffie met half sojamelk half water
knäckebröd vezelrijk met halvarine, 100% pindakaas en gesnipperde komkommer
Lunch:
volkoren brood, met halvarine, humus en crispy chili en gesnipperde radijs
400 ml oploskoffie met half sojamelk half water
Warme maaltijd:
- vriezermaaltijd: pasta met tomatensaus, courgette, uien en vegan gehakt
- grapefruit