Welkom bij Zuinigaan

Dit weblog gaat over bezuinigen, consuminderen en nog meer, want een mens is tenslotte meer dan alleen een consuminderaar, of zo je wilt een vrek. In '07 kocht ik mijn huis, in december 2018 word ik 66 jaar en mag ik met pensioen, want dan krijg ik mijn AOW. Ik heb een pensioengat van 20 jaar. Ik verkeek mij op de kosten van een koophuis en constateerde dat ik financieel vanaf mijn 66e jaar nogal krap zou komen zitten, vooral vanwege het pensioengat. Dus daar ging ik wat aan doen en op deze weblog vind je mijn berichten hierover.

dinsdag 13 september 2011

Oude weblog

Zo langzamerhand schijnt er schot te komen in de verhuizingen bij Web-streepje-log. Sommige weblogs staan na 3 weken zelfs al weer online! Lees hier meer daarover. Je kunt als eigenaar nog geen berichten posten, maar de weblog is wèl online. Ik heb nog even gekeken, maar die van mij geeft nog steeds dezelfde boodschap die er ondertussen al weer erg lang te vinden is: binnenkort weer online.
Ik heb mijn besluit genomen. Ik blijf hier bij Blogger. Ik zal op mijn oude weblog zodra dat mogelijk is een link zetten naar hier en omgekeerd zet ik hier een link naar de oude weblog, zodat  iedereen alles kan lezen wat ik ooit op mijn weblog geplaatst heb.

6 opmerkingen:

 1. Groot gelijk, na drie weken offline. Ik zou alles vanuit het oude weblog over te zetten naar het nieuwe weblog.

  Hopelijk heeft Weblog wel alles kunnen bewaren van wat iedereen jarenlang iedere dag heeft gepost.

  Ik heb zelf nog nooit een weblog gehad, dus ook niet bij Web-log. Maar ik heb het wel gevolgd, en het wordt steeds ongeloofwaardiger. De eerste dagen deden ze of alles zo weer goed kwam, later was er iets met de orkaan Irene, en zo is er iedere keer wel wat. Goed, die mensen zullen vast wel dag en nacht keihard werken, maar dit hadden ze naar mijn mening al lang eerder kunnen voorzien.

  In ieder geval heel veel succes met het nieuwe weblog bij Blogger.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik lees je weblog(s) altijd in de e-reader van Google.

  Maar zou je a.j.b. die overbodige letters willen weghalen.
  Blogspot heeft al een automatische spamfilter er op zitten.
  Het is echt onnodig.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Opnieuw: ik weet niet waar je op doelt en weet ook niet wat ik moet doen om te realiseren wat je vraagt. Vertel mij waar ik moet zijn!
  Zuinigaan

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Denk dat je een goed besluit genomen hebt hiermee, want 3 weken offline kan toch echt niet.

  Ps. Ik denk dat Opnieuw Beginnen bedoelt de woordverificatie die je moet doen als je een reactie wilt plaatsen. die kun je uitschakelen in je blog maar als je dat doet heb je wel weer meer kans op spam berichten hier.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zuinigaan, je kunt dat doen in tabblad instellingen,tabblad reacties,Je kunt daar van alles regelen.

  Over spam kan ik kort zijn, ik had het op het blog TNT posttarieven. Dat blogje heb ik gesloten voor commentaren. Ik had in drie jaar tijd misschien vier spamberichten. Ze werden door Google geblokkeerd, omdat ik vond het vervelend om het iedere keer na te kijken.
  Al die keren kreeg ik bericht van Blogspot dat iemand een bla die bla bericht had achtergelaten, maar op het blogje zelf was het nooit zichtbaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Met toeval kom ik je weer tegen!
  Mijn web-log is ook nog steeds pleite.. hopelijk duurd het niet lang meer, begin het nu goed zat te worden.

  BeantwoordenVerwijderen