zaterdag 1 oktober 2011

Indian summer

Het is oktober, maar toch is het 25 graden. Er zijn buitengewoon veel mensen buiten, in het openbaar groen, mensen met blote benen, blote armen. Er zijn badende en zwemmende kinderen in de plas.
Werkelijk heerlijk weer!
In de winkels liggen pepernoten, speculaas en ander 5 december lekkers. Ook zag ik vandaag een winkel met kerstversiering. Een rare combinatie!
De warmte is in ieder geval besparend op mijn gasverbruik!

Ik heb de hele middag buiten gezeten, het was bijna te warm!
Heb jij ook genoten van het prachtige nazomerweer?

7 opmerkingen:

  1. Hier kochten we gisteren een muts voor zoonlief, terwijl het buiten 26 graden was. Heel gek. Maar het moest wel, anders zijn ze er straks niet meer

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hele dag lekker buiten rondgescharreld. Heerlijk weer maar de was werd niet droog :-(, veel te vochtig.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Eerst vanochtend even boodschappen gedaan, moest ook nog.... Maar vanmiddag lekker genoten op de fiets! En ook nog mooie hulsjes van beukenootjes geraapt. Ga ik weer verwerken in een (ja toch wel..) herfstkrans!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ja. Hele dag buiten geweest! Met zulk mooi weer eten we ook altijd buiten. 't Is echt genieten!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. allereerst nog even bedankt dat je me eraan herrinnerde dat het nog zaterdag is en geen zondag. Mijn dagentelling is in de war, door een wisselende dienst. Maar het voordeel is dat er nu voor mij dus nóg een zondag komt met weer mooi weer! ;-))

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik heb vreselijk genoten van dit prachtige nazomer weer. We zijn heerlijk naar het strand geweest en (voor het eerst dit jaar!) lekker in zee geweest. Heerlijk!

    Daarnaast lunchen we al dagen uitgebreid in de tuin. Van mij mag dit weer nog wel even aanhouden.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. An Indian Summer, ja de temperaturen zijn het wel maar ik mis de kleuren buiten. Door het rare weer dit jaar heeft onze krentenboom nog maar een paar blaadjes. Normaal zou deze oranje/rood gekleurd zijn. En veel bomen missen al bladen/of zijn nauwelijks verkleurd. En met recht; het vochtgehalte. Met zulke temperaturen verwacht je dit niet.
    Zonnige dagen en
    Hartelijke groet en tot laters
    Gerrie

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, onaardige of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.