donderdag 2 augustus 2012

Dochters samen op fietsvakantie

Jongste dochter is al vaker op fietsvakantie geweest, in 2008, in 2011 en eerder deze zomer. Nu is ze met haar zus op stap en fietst met tent, slaapzaak en kookspullen door Nederland. Ze belden gisteren dat ze 77 kilometers gefietst hebben! Ik ben helemaal trots, zulke kranige fietsers. Van jongste wist ik dat ze het kon, maar oudste doet gewoon ook dapper mee! Petje af!
Het is een heel milieuvriendelijke manier van vakantie houden. Geen vervuiling door benzine of kerosine, gewoon op eigen kracht een tocht maken. Je spant je in en daarna is het heerlijk uitrusten op weer een nieuwe camping in ons mooie Nederland.
Het weer is een nogal wisselvallig. Ik hoop dat ze het een beetje droog houden!
Volgende week maakt jongste dochter haar 3e kampeerfietstocht van dit jaar. Dan laat ze zich met de trein naar Maastricht brengen en fietst ze met een vriendin zo'n 1000 km. De tocht gaat dan met een flinke omweg door de Ardennen en Noord Frankrijk naar Zeeuws Vlaanderen.



Boven 3 foto's van de fietskampeervakantie van jongste dochter in de afgelopen maand. Op de onderste foto kun je haar zien fietsen op het fietspaadje, als je heel goed kijkt.

5 opmerkingen:

  1. Zo ziet het er wel heel leuk uit, hopen dat ze het droog houden!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Als je er op klikt, dan kun je de foto's vergroten. Prachtig, vooral de foto van die ven!
    Groetjes,
    Margot

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke sportieve manier van vakantie vieren! En je komt dan soms op plekken waar je met een auto niet zo gauw komt.
    Bij ons op de camping in Zeeland, was vorige week een bevriend stel, dat heel Nederland in de rondte fietst. Dus langs alle landsgrenzen, en dan langs de kust, en via de afsluitdijk naar groningen en friesland, en dan weer terug naar Zwolle, waar ze vandaan kwamen. Petje af hoor! En dan met een piep klein tentje met toebehoren op je rug!
    Ik hoop, dat je dochters er van genieten.
    Groet, Tineke

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ben benieuwd waar die onderste foto is gemaakt? Zou er ook wel een fietstocht willen maken. Groet Greet

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, onaardige of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.