Welkom bij Zuinigaan

Dit weblog gaat over bezuinigen, consuminderen en nog meer, want een mens is tenslotte meer dan alleen een consuminderaar, of zo je wilt een vrek. In '07 kocht ik mijn huis, in december 2018 word ik 66 jaar en mag ik met pensioen, want dan krijg ik mijn AOW. Ik heb een pensioengat van 20 jaar. Ik verkeek mij op de kosten van een koophuis en constateerde dat ik financieel vanaf mijn 66e jaar nogal krap zou komen zitten, vooral vanwege het pensioengat. Dus daar ging ik wat aan doen en op deze weblog vind je mijn berichten hierover.

dinsdag 19 februari 2013

Leuk vooruitzicht: uitstapje morgen

Oorspronkelijk zou ik vandaag op stap, maar ik heb nu besloten morgen naar Schiermonnikoog te gaan. De lange termijnverwachting voor gisteren was goed, maar uiteindelijk was de voorspelling dat het een bewolkte, sombere,  druilerige dag zou worden. Jammer! Nu lijken de voorspellingen beter! Ik heb een fiets gereserveerd en ik ga morgen lekker op stap! Dikke jas aan, legging onder de broek, warme trui, ondertrui, muts, handschoenen. Hi, hi. misschien krijg ik het wel te warm!
Lunchpakket mee, flesje drinken mee.
Omdat het voorjaarsvakantie is, kan ik vast wel ergens terecht voor een lekkere mok warme chocolademelk en een portie snert.

5 opmerkingen: