Welkom bij Zuinigaan

Dit weblog gaat over bezuinigen, consuminderen en nog meer, want een mens is tenslotte meer dan alleen een consuminderaar, of zo je wilt een vrek. In '07 kocht ik mijn huis, in december 2018 word ik 66 jaar en mag ik met pensioen, want dan krijg ik mijn AOW. Ik heb een pensioengat van 20 jaar. Ik verkeek mij op de kosten van een koophuis en constateerde dat ik financieel vanaf mijn 66e jaar nogal krap zou komen zitten, vooral vanwege het pensioengat. Dus daar ging ik wat aan doen en op deze weblog vind je mijn berichten hierover.

zondag 5 maart 2017

Verhuizing van Min of Meer

Een van mijn favoriete webloggers, Min of Meer, is verhuisd. Niet letterlijk, maar digitaal. Ze heeft een ander weblog, nu van WordPress. Ik heb de leeslijst al aangepast. Je vindt haar nu hier.
Ze heeft al haar berichten van de afgelopen tijd verplaatst, dus ook oude berichten kun je vinden op deze nieuwe weblog.
WordPress heeft voor haar betere mogelijkheden om haar weblog te schrijven en te beheren.
Mij lijkt het nogal een gedoe om te verhuizen, voorlopig begin ik er niet aan ;-)
Natuurlijk wens ik Martine van Min of Meer nog veel schrijfplezier!

3 opmerkingen:

  1. Tof dat je je lezers erop wijst, dank je wel!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Had het niet zo snel in de gaten. Ook blogger heeft wel voordelen hoor. Met een beetje knip en plak werk kan je je blog op blogspot ook leuk en mooi maken. met behulp van widgets. Zoals laatste reacties ( die mis ik hier op zuinigaan) en top (max10) berichten gelezen per week/maand.

    Abonneren email widget via feedburner. Krijgen de mensen die zich inschrijven een email met nieuwste berichten op je blog.

    BeantwoordenVerwijderen