zondag 15 oktober 2017

Bam! €202,80 uitgegeven voor een nieuw zwemabonnement

Mijn zwemabonnement verliep een week geleden. Dat was voordat ik ziek werd.
Ik schreef laatst al eens over de lagere korting die ik kon krijgen (KLIK). 
Natuurlijk is het fijn dat ik toch nog korting krijg, nu geen 30% meer, maar wel 20%. Dat scheelt toch 50 euro op de normale prijs!
Ik zwem veel, ik heb het afgelopen jaar 143 keer gezwommen, dus het kan voor mij zeker uit om een abonnement te kopen.
Een 12 badenkaart laag tarief (voor doordeweekse ochtenden, maar niet in de vakantie) kost €49,- en een 12 badenkaart hoog tarief (voor overige uren) kost €58,- , dat is gelijk aan 10x een los kaartje.  Ik zwem ongeveer net zo vaak op laagtarief uren als op hoogtariefuren. Dus zwemmen met 12 badenkaarten was voor mij een stuk duurder geweest.
En ik ken mijzelf. Met een 12 badenkaart denk ik al heel snel: ik kan ook iets anders leuks doen voor die ruim 4 euro,  ik laat de kaart nog maar even liggen, hij is toch onbeperkt geldig.
Nu, met het abonnement heb ik voor een jaar betaald en maakt het helemaal niet uit of ik wel of niet ga. En ik wil wel graag dat het abonnement mijn geld waard is geweest en dan kan het al uit als ik 1x per week zwem.
Dat komt wel goed!

4 opmerkingen:

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, racistische, onaardige, of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.