zondag 15 september 2019

Toch maar niet in het donker zitten

Vanmiddag zou ik naar de bioscoop, naar de film Downton Abby. Ik vond de series geweldig, zowel qua toneelspel als qua kostuums.
Prachtig gewoon!

De afspraak is, dat ik de film ook ga zien met mijn dochter en haar schoonmoeder. We hebben de laatste seizoenen samen bekeken, maar ik had al lang besloten dat ik de film meerdere keren wil zien. Ik heb nog een aantal weken een abonnement, dus het kan zonder dat ik daarvoor een cent hoef te betalen.
Voor vanmiddag had ik dus een reservering. Waarschijnlijk is het door het mooie weer heel rustig daar, maar ik vind het weer veel te mooi om binnen te zitten! Wie weet is het wel de laatste mooie zomerse dag en begint dan de herfst in volle hevigheid met kou, regen en harde wind. Die film komt later wel, die draait vast nog wel even!
Ik heb in de afgelopen 9 weken in totaal 13 films gezien, dus dat abonnement heb ik er al lang uit! Vandaag ga ik fietsen, de tuin wat opruimen en mijn appels oogsten!

3 opmerkingen:

  1. Gelijk heb je! Lekker genieten en per moment bepalen wat je fijn vindt!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goede beslissing, de donkere en/of koude dagen zijn juist geschikt om lekker film te kijken.
    Boek lezen kan gelukkig ook buiten in de zon, dus dat ga ik ook een uurtje doen vandaag.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw, 13 films! Voor je het weet word je een expert. Wat heerlijk om zo vrij over je tijd te kunnen beschikken.

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, racistische, onaardige, of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.