zaterdag 4 april 2020

Boodschappen in de afgelopen week - voor €23,48 gekocht!

Afgelopen donderdag heb ik boodschappen gedaan. Ik kocht geen paaseitjes, maar een tablet chocolade. Véél goedkoper! Daar eet ik nu zo nu en dan 1 of 2 blokjes van. Dat is ongeveer hetzelfde als een paar paaseitjes. Groot voordeel is ook dat ik die eitjes niet hoef uit te pakken. Dat vind ik altijd een vreselijk gedoe voor dat beetje chocolade😀
Ik kocht weinig groenten. Ik ga in de komende week voornamelijk wat er al in huis was opmaken.
Zoals zuurkool, pastinaak (wordt stamppot pastinaak), diepvries spinazie en diepvries sperzieboontjes. En daarnaast nog potten en blikken met groenten. De cherrytomaten en paprika's zijn voor erbij, en ik eet iedere middag een paar worteltjes van mijn bos wortels. Dat is dus ook geen hoofdingrediënt voor mijn warme maaltijd.
Ik had nog twee broden in de vriezer, volgende week vul ik weer aan. 

28mrt- 4 april '20


*=aanbieding WAAR PRIJS
Voeding
2 kg sinaasappels* AH 2,49
kaas* AH 3,43
muesli, 500 gr* AH 1,61
aardappelen* AH 2,99
bos wortels AH 1,29
2 puntpaprika's * AH 1,49
cherrytomaatjes, 250 gr* AH 0,59
Provençaalse kruiden* AH 0,72
chilivlokken* AH 1,50
couscous AH 1,25
2 bekers sojayoghurt (samen 1 liter) AH 2,98
Snacks/ hapjes
200 gram chocolade AH 1,59
Dranken
limonadesiroop 0% suiker AH 1,55
TOTAAL VOEDING EN DRINKEN 23,48
Diversen
TOTAAL 23,48

7 opmerkingen:

  1. Dat is weer een mooi lijstje Aaf! Geniet ervan!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik geef echt minder uit. Maak een lijst wat echt nodig is en doe dat zo snel mogelijk in de winkelwagen, normaal kijk ik nog wel eens rond.
    En eerst ging ik 2-4x per week naar supermarkt als ik in de buurt was nu nog maal 1x.
    Voorraad opmaken gaat ook lekker, met aparte combinaties wat we eten

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha, ja dat klopt, bijzondere combinaties liggen er soms op mijn bord! Over het algemeen is wat ik maak toch wel lekker en daar gaat het om😀

      Verwijderen
  3. Slim om niet voor de eitjes te kiezen, als je wilt besparen. Ik kies denk ik voor één klein doosje van Tony's dit jaar. Die vind ik heerlijk en het voelt ook luxe. Ik koop ook wel eens eitjes ná Pasen voor de helft, haha.

    Wij geven nu wat meer uit aan boodschappen omdat we én meer thuis zijn (geen koffie op werk dus) en onszelf soms willen verwennen. Dat doen we normaal ook buiten de deur, op een terrasje, dus ondanks dat mijn ene baan nu stopgezet is (al krijg ik daar als het goed is als nog de uren waar ik recht op heb) kan dat wel uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Een keer per week naar de supermarkt scheelt een stuk in je uitgaven!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Slim om gewoon een reep chocolade in plaats van paaseitjes te kopen.

    Zelf had ik al paaseitjes gekocht om samen met ander lekkers op mijn werk te trakteren voor mijn verjaardag. Nu is de zaak gesloten vanwege de Corona Crisis, dus ik heb nu minstens tot aan Pinksteren paaseitjes thuis.

    Een mooie boodschappenlijst weer. Gezond om tussendoor paprika, tomaat en worteltjes te snacken. En pastinaakstamppot ga ik ook eens proberen.

    Hier ga ik de komende tijd ook de voorraad opmaken en tussendoor verse producten bijkopen. Ook voor mijn katje heb ik nog genoeg in huis.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik kan na 1 paaseitje stoppen, met een reep lukt me dat niet na 1 blokje. Dus voor mij is het beter dat ik eitjes koop. ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, racistische, onaardige, of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.