maandag 29 oktober 2007

Boodschappen week 43

29/10/2007
In week 43 heb ik aan boodschappen € 48,11 uitgegeven. In deze week had ik 1x 3 eters en mijn broer kwam langs (extra luxe warm eten + natuurlijk een fles wijn + 3x koffie en ontbijt). €39,08 voor eten, € 9,03 voor een spaarlamp, kaarsen en kattevoer. Helemaal niet zo slecht dus.
In week 42 heb ik minder uitgegeven, maar € 23,30, maar toen was ik vijf dagen alleen thuis, dus dat maakt het eenvoudig om een zuinig weekje te hebben.
Ik probeer sinds kort uit te komen met een boodschappenbudget van € 40,00 per week voor 2 personen. Dit is voor mij nieuw, begin dit jaar had ik een budget van € 30,00 per persoon. Ik heb inmiddels bezuinigd op frisdrank en op eten. Toen aten we luxer, duurder brood, kant en klare vegetarische schijven en bijvoorbeeld feta in salades en we aten vaak vlees. Ik ga nu uit van bescheidener porties vlees en neem wat vaker gehakt en vissticks.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, racistische, onaardige, of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.