woensdag 11 juni 2008

Niet blij met bussstaking!

11/06/2008
Bus Door de busstaking en het feit dat ik de auto naar de sloop heb gedaan, wordt het wel heel moeilijk om bij mijn hoogbejaarde moeder op bezoek te gaan. De woonplaats van mijn moeder ligt ruim 20 kilometer van het dichtstbijzijnde treinstation en ongeveer 45 kilometer hier vandaan. Ik ging tot de busstaking elke zaterdagmiddag bij haar op bezoek, maar dat wordt zonder bussen wel erg lastig! Afgelopen zaterdag ben ik niet geweest. Komende zaterdag wordt ook niets. Als de bussen in de spits gaan rijden en verder niet, dan moet mijn hele vrije vrijdag er aan geloven. Probleem is wel dat het voor mijn moeder wel erg veel is om samen met mij een hele dag tussen 9.00 en 17.00 uur in haar kamertje in het verzorgingshuis door te brengen. Ze is rolstoeler en hartpatiënt, ze mag zich niet al te zeer inspannen.

Update 12 juni: ik kan morgenavond een auto lenen. Dus dan rijd ik even heen en weer naar moeders. Het is gelukkig lang licht. Ik houd niet zo van in donker rijden, zeker niet in een vreemde auto.
Ik breng mijn moeder vers fruit, helaas krijgt ze dat in het verzorgingshuis veel te weinig, 2 x per week of zo. Het voedingsbureau adviseert 2 stuks fruit per dag.
Ik hoop maar dat er binnenkort een definitief einde komt aan de busstakingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, racistische, onaardige, of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.