donderdag 5 november 2009

zonder jas

Ik zie de afgelopen dagen veel jongeren zonder jas buiten lopen of fietsen.
Is dit een nieuwe trend? De winter door in je t-shirt of bloesje? Ze hadden ook niet eens een lekker warme trui aan of zo, nee 2 jongeren hadden zelfs een t-shirt aan met korte mouwen. Heel stoer en cool natuurlijk, wel wat heel koel als je het mij vraagt! Ik heb de afgelopen 24 uur wel 5 jongeren zonder jas gezien bij temperaturen van omstreeks 8 graden celcius.
Het is wel lekker goedkoop, maar of het vol te houden is? Geef mij maar een lekker warme jas, handschoenen en eventueel ook nog een muts, toch prettiger in deze tijd van het jaar!
In mijn tijd kon je echt geen hemd dragen en moest je als meisje in minirok en dunne panties naar school als je er bij wilde horen. Ook niet heel erg warm, maar ik droeg er in ieder geval wel een behaaglijke jas overheen.
Misschien hebben deze jongeren nog niet de juiste jas aangeschaft en vinden ze alles beter dan die suffe jas van afgelopen winter?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, racistische, onaardige, of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.