Welkom bij Zuinigaan

Dit weblog gaat over bezuinigen, consuminderen en nog meer, want een mens is tenslotte meer dan alleen een consuminderaar, of zo je wilt een vrek. In '07 kocht ik mijn huis, in december 2018 word ik 66 jaar en mag ik met pensioen, want dan krijg ik mijn AOW. Ik heb een pensioengat van 20 jaar. Ik verkeek mij op de kosten van een koophuis en constateerde dat ik financieel vanaf mijn 66e jaar nogal krap zou komen zitten, vooral vanwege het pensioengat. Dus daar ging ik wat aan doen en op deze weblog vind je mijn berichten hierover.

vrijdag 6 november 2009

Gratis appels

AppeltjesIk heb van een collega al weer gratis appeltjes gekregen uit haar boomgaard. Deze keer nog meer dan de vorige keer. Het is een hele emmer vol. Ze staan momenteel in de fietsenschuur, om ze zo koel mogelijk te houden. In het weekend ga ik weer heerlijke zelfgemaakte appelmoes maken!
Elke keer dat ik de schuur binnenkom, komt de geur van de appeltjes me tegemoet. Wat moet het bij appelkwekers lekker ruiken!
Gisteravond bij de bushalte op de terugweg van een bezoek aan mijn moeder, heb ik trouwens nog weer 3 jongens zonder jas gezien. Ik ving uit hun gesprek op dat ze het toch wel erg koud vonden. Ik heb me wijselijk niet in het gesprek gemengd

Geen opmerkingen:

Een reactie posten