dinsdag 28 september 2010

Gratis leerzaam uitstapje

28/09/2010
Gisteravond heb ik weer een leerzaam uitstapje gemaakt bij de Medische Publieksacademie. Mevrouw X., een van mijn collega's, had gratis kaartjes weten te bemachtigen voor bijna alle avonden en dus gaan we samen naar interessante medische lezingen over diverse onderwerpen. Halverwege de avond worden we getracteerd op een gratis kopje koffie en een gratis plak cake of koek (overheerlijke Knol's koek).
De lezingen worden gehouden door wetenschappers van het Universitair Medisch Centrum Groningen en er wordt geprobeerd de informatie ook voor leken begrijpelijk te houden. Ik heb in vorige seizoenen een reeks lezingen gevolgd en ik vind de lezingen over het algemeen prima te volgen.
Dit is het programma van de lezingen dit najaar.
Gisteravond was dit het onderwerp. Het was heel interessant! Het is verbazend wat er allemaal mogelijk is op het gebied van plastische chirurgie. Over cosmetische chirurgie kun je op de tv informatie vinden, maar over andere soorten gelaatschirugie toch een stuk minder. Fascinerend!
Het is altijd wel haasten om op tijd aanwezig te zijn. De zaal is om 7 uur open. Er is een wachtlijst voor alle lezingen, dus alle beschikbare plaatsen zijn in principe bezet, het is dus zaak om op tijd aanwezig te zijn, anders lukt het niet om 2 plaatsen naast elkaar te vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, onaardige of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.