maandag 28 februari 2011

Een nieuw leven voor mijn magnetron draaiplateau

28/02/2011
Mijn oude magnetron is stuk en kan weg. Maar ….. het glazen draaiplateau was nog puntgaaf. Zonde om zo maar weg te gooien, toch? Dus ik zette het plateau op Marktplaats. Vraagprijs 2 euro, ik had hem ook wel gratis weg willen geven, maar voor de vorm had ik een prijs vermeld. Ik had al heel snel een koper die hem voor €3,25 gekocht heeft. Dochter heeft de schaal goed verpakt in bubbeltjesplastic, kranten en stevig karton. Afgelopen week heb ik de schaal verzonden.
Vervolgens ben ik eens op internet gaan zoeken wat het kost als je zo'n onderdeel los moet bestellen. Asjemenou, het is niet niks wat je moet betalen, je bent werkelijk rond 40 euro kwijt voor alleen een draaiplateau. Daar wordt flink op verdiend! "Mijn" koopster heeft inclusief verzending en verpakking een tientje betaald. Ik voelde me bijna alsof ik een goede daad verricht heb ;-)
Fijn dat mijn oude draaiplateau ergens in Noord-Holland een nieuw leven heeft gekregen.
Ik wil maar zeggen: let goed op als je de schaal uit je magnetron haalt, als je hem laat vallen ben je veel geld kwijt voor een nieuwe!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, racistische, onaardige, of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.