zondag 20 maart 2011

Een andere bank voor mijn geld

20/03/2011
Naar aanleiding van mijn bericht over de bonussen bij de ING heb ik besloten serieus te gaan zoeken naar een andere bank voor mijn dagelijkse betalingen. Ik ga de eerlijke bankwijzer gebruiken. Er schijnt zoiets als een overstapservice te bestaan. Eerlijk gezegd ben ik een beetje huiverig, vanaf 1972 ben ik bij de Postgiro, ik heb nooit een andere bank meegemaakt. Ik weet wat ik heb en ik weet hoe het werkt bij de ING. Ik ben als het ware met de bank meegegroeid. Het is een grote stap voor mij. Eigenlijk is het niet alleen maar luiheid, maar ook angst voor het onbekende, misschien dat nog wel het meest. Mijn ouders waren bij de Postgiro, door mij zijn mijn kinderen ook bij de ING. Maar ……… ik stap regelmatig over naar een andere spaarrekening. Zo moeilijk kan het nou ook weer niet zijn: ik ga me er in verdiepen!
De betere bank: here I come!
Jullie horen binnenkort wat mijn zoektocht opgeleverd heeft!
Naschrift op 22 maart: de ING top heeft besloten de bonussen terug te betalen. Dus dat is mooi! Ze hadden zich bij de ING niet gerealiseerd dat de uitbetaling van de bonussen zo veel zou los maken.
Te laat om mij als klant te behouden. Ik heb afgelopen zondag de overstap gemaakt naar de ASN. Ik zal over het verloop van deze overstap en mijn ervaringen met de overstapservice binnenkort weer berichten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, onaardige of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.