Welkom bij Zuinigaan

Dit weblog gaat over bezuinigen, consuminderen en nog meer, want een mens is tenslotte meer dan alleen een consuminderaar, of zo je wilt een vrek. In '07 kocht ik mijn huis, in december 2018 word ik 66 jaar en mag ik met pensioen, want dan krijg ik mijn AOW. Ik heb een pensioengat van 20 jaar. Ik verkeek mij op de kosten van een koophuis en constateerde dat ik financieel vanaf mijn 66e jaar nogal krap zou komen zitten, vooral vanwege het pensioengat. Dus daar ging ik wat aan doen en op deze weblog vind je mijn berichten hierover.

vrijdag 22 april 2011

Prijs in de loterij

De staatsloterij heeft op dit moment heel aantrekkelijke prijzen. Zelfs dochter vindt de hoofdprijs een geweldig idee: elke maand 10.000 euro ontvangen voor de rest van je leven. Je hoeft niet bang te zijn dat je prijs opraakt, want elke maand komt er opnieuw een flink bedrag. Een uitermate slim concept! Dochter doet nooit mee met een loterij en nu lijkt ze geneigd mee te spelen.
Maar, let op! De kans dat je iets wint is nog steeds héél erg klein. Ik gun diegene die de prijs wint van harte deze prijs, maar realiseer je dat als je een lot koopt, de allergrootste kans is, dat je dat teleurgesteld en met lege handen achterblijft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten