Welkom bij Zuinigaan

Dit weblog gaat over bezuinigen, consuminderen en nog meer, want een mens is tenslotte meer dan alleen een consuminderaar, of zo je wilt een vrek. In '07 kocht ik mijn huis, in december 2018 word ik 66 jaar en mag ik met pensioen, want dan krijg ik mijn AOW. Ik heb een pensioengat van 20 jaar. Ik verkeek mij op de kosten van een koophuis en constateerde dat ik financieel vanaf mijn 66e jaar nogal krap zou komen zitten, vooral vanwege het pensioengat. Dus daar ging ik wat aan doen en op deze weblog vind je mijn berichten hierover.

dinsdag 23 augustus 2011

Van web-log naar weblog

Dit is een kopie van een bericht op Web-log.

Vanochtend vanaf 2 uur zou de overgang plaatsvinden, maar er gebeurde helemaal niets! Raar hoor! Nu gaat de overgang misschien de komende nacht gebeuren. Je hoeft overigens helemaal niet te zoeken, je wordt gewoon vanaf het oude internetadres doorgelinkt naar het nieuwe. Alleen ziet mijn weblog er morgen misschien anders uit. Zou de weblog morgen verhuisd zijn? Of misschien is ook alles morgen nog net als nu? 
 
Web-log doet trouwens wel rare dingen. Berichten die ik in klad had staan, zijn nu ineens gepubliceerd terwijl ik nog niet eens besloten had of ik ze wel wilde publiceren. Het blogje yoghurtdrank is daar een voorbeeld van.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten