Welkom bij Zuinigaan

Dit weblog gaat over bezuinigen, consuminderen en nog meer, want een mens is tenslotte meer dan alleen een consuminderaar, of zo je wilt een vrek. In '07 kocht ik mijn huis, in december 2018 word ik 66 jaar en mag ik met pensioen, want dan krijg ik mijn AOW. Ik heb een pensioengat van 20 jaar. Ik verkeek mij op de kosten van een koophuis en constateerde dat ik financieel vanaf mijn 66e jaar nogal krap zou komen zitten, vooral vanwege het pensioengat. Dus daar ging ik wat aan doen en op deze weblog vind je mijn berichten hierover.

zondag 21 augustus 2011

Verhuizing op web-log - veel wordt anders

Dit is een kopie van een bericht op web-log

Vandaag een 2e blogje van mijn hand. Binnenkort, ik geloof overmorgen, gaat web-log verhuizen. Wat niet mee verhuist, is de layout en het design. Het design dat ik gebruik zit niet meer in het aanbod van weblog. Ik zal dus afscheid moeten nemen van mijn mooie blauwe kleur, mijn visjes en mijn schildpadje. Dus binnenkort wordt het hier totaal anders. Waarschijnlijk wordt het iets met bloemen. In het huidige gratis aanbod zijn dat de enige designs die ik wel leuk vind.
Ik hoop dat jullie mij vanaf 23 augustus nog kunnen terugvinden.
O ja, ik MOET meeverhuizen, ik heb dit niet zelf verzonnen. Het schijnt noodzakelijk te zijn om mijn weblog te laten functioneren. Jammer, maar helaas!
In plaats van web-log wordt het internetadres weblog: dus zuinigaan.weblog.nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten