Welkom bij Zuinigaan

Dit weblog gaat over bezuinigen, consuminderen en nog meer, want een mens is tenslotte meer dan alleen een consuminderaar, of zo je wilt een vrek. In '07 kocht ik mijn huis, in december 2018 word ik 66 jaar en mag ik met pensioen, want dan krijg ik mijn AOW. Ik heb een pensioengat van 20 jaar. Ik verkeek mij op de kosten van een koophuis en constateerde dat ik financieel vanaf mijn 66e jaar nogal krap zou komen zitten, vooral vanwege het pensioengat. Dus daar ging ik wat aan doen en op deze weblog vind je mijn berichten hierover.

donderdag 16 februari 2012

Klachten meldpunt

Dit plaatje wil ik jullie niet onthouden, het heeft niets met bezuinigen te maken, maar ik vind hem leuk!

7 opmerkingen:

 1. Grappig! Maar over meldpunt gesproken; ik las gisteren over een app waarmee je geld van het OV terug kunt vragen, als het verkeerd is gegaan. Misschien is het wat voor je!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahaha, dat bord staat zeker bij mij in de buurt en de buren maar bellen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldig, een mooie tegen reactie op iets wat in mijn ogen echt niet kan/zou mogen!!
  Zuinig zijn op elkaar is ook (be)zuinig(en).
  Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja,leuk. Er zou ook een meldpunt moeten komen van dingen die niet gezegd mogen worden omdat het niet politiek correct is.Zo werden mensen in de arbeiderswijken voor racist uitgemaakt als ze problemen benoemden met de nieuwe Nederlanders. Gelukkig is ook links Nederland nu gaan beseffen dat dit een doodlopende weg is.

  BeantwoordenVerwijderen