Welkom bij Zuinigaan

Dit weblog gaat over bezuinigen, consuminderen en nog meer, want een mens is tenslotte meer dan alleen een consuminderaar, of zo je wilt een vrek. In '07 kocht ik mijn huis, in december 2018 word ik 66 jaar en mag ik met pensioen, want dan krijg ik mijn AOW. Ik heb een pensioengat van 20 jaar. Ik verkeek mij op de kosten van een koophuis en constateerde dat ik financieel vanaf mijn 66e jaar nogal krap zou komen zitten, vooral vanwege het pensioengat. Dus daar ging ik wat aan doen en op deze weblog vind je mijn berichten hierover.

woensdag 27 februari 2013

Rare reclame van AH

AH heeft het AH Dagverse tijgerbrood in de aanbieding. In de aanbieding staat ALLE broden 2 stuks voor 2 euro. Ik kocht daarstraks 2 volkoren tijgerbroden in de veronderstelling dat die in de reclame waren. Alle tijgerbroden betekent toch alle tijgerbroden, nietwaar? Maar bij de kassa werden de broden voor de gewone prijs, €1,85, aangeslagen. Ik controleer altijd de bon en ik dacht: dit klopt niet. Dus ik er mee naar de servicebalie. De jongen aan de servicebalie gaf mij gelijk en betaalde mij €1,70 terug. Thuis keek ik nog eens goed in de folder en op internet. En wat staat daar?
ALLE tijgerbroden, wit en bruin, 2 stuks van €2,58 voor €2,00.
Oooooo, zouden ze alleen de witte en de bruine tijgerbroden bedoeld hebben? Maar dan wel echt allemaal, niet de helft voor de normale prijs en de helft in de aanbieding natuurlijk.
Lees hier zelf de reclame. Toch raar, dat woordje ALLE in grote letters, want er zijn maar 3 soorten tijgerbroden bij de AH en twee soorten zijn blijkbaar in de aanbieding en 1 soort niet.

Wat vind jij van zo'n aanbieding?

9 opmerkingen:

 1. Dit soort reclames maakt albert heijn steeds vaker, maar ik controleer ook altijd de bon en krijg ik het verschil niet terug, dan geef ik het produkt terug. Ze leren het maar.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Is waarschijnlijk foutje van centrale computer. Er stond toevallig vanavond iemand voor me aan de servicebalie die precies met hetzelfde kwam. Die kreeg ook 1,70 terug. Maar blijft wel slordig en kost je extra geld als je niet oplet. Groetjes Corinne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Er staat bij mij in de folder wel echt wit of bruin en dus geen volkoren. Sam

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Uh... wat heb je nog meer dan behalve wit of bruin?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is inderdaad raar. ALLE excellent pommes, ALLE kipovenschotelsl, ALLE maaltijdsalades, ALLE appelen op schaal, ALLE excellent vlees, ALLEmelkunie literpakken, ALLE paté van de versafdeling, ALLE AH quiches, ALLE Old Amsterdam, zijn ALLEmaal zonder beperkingen in de aanbieding. Alleen die tijgerbroden niet.
  Groetjes, Paula

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je hebt bij AH dagverse broden (die in de fabriek gebakken worden) en OVENverse brode, a 1,85, die in de AH afgebakken worden. De dagverse zijn in de aanbieding, niet de ovenverse ;-) Had je toch geluk dat je geld terugkreeg!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dat krijg je als je als bedrijf zo onduidelijk bent dat zelfs je eigen personeel het niet meer snapt.

   groetjes, bespaarzuinig

   Verwijderen