donderdag 16 mei 2013

Toezegging van Eneco

Gisteren ontving ik van Eneco een mailtje dat ik inderdaad het geld (ruim 100 euro) terug krijg van de resterende boetes die op de eindafrekening in rekening gebracht waren.
Ik ben blij dat het gelukt is en dat Eneco overstag is!
Volgens de mail moet ik nog ongeveer 2 weken geduld hebben, het geld wordt binnen 2 weken uitbetaald.
Dat is fijn! Dan heb ik terug waar ik recht op heb. Eneco had mij in eerste instantie wegens vermeende contractbreuk ruim 280 euro in rekening gebracht.
Advies van mij: bewaar alle mails en papieren van je contract en zorg dat je je contract niet breekt, want dat loopt in de papieren!
Zoals gemeld ga ik dit geld, dat ik nu terug ga krijgen, stoppen in microkredieten.

4 opmerkingen:

  1. Wegens verhuizing moesten wij Essent opzeggen waar we een jaarcontract hadden. Daarvoor kregen we 100 euro in rekening gebracht. Nog een keer bellen en onze klacht ingediend omdat we al 13 jaar klant zijn. Vanuit coulance hebben ze de boete tenietgedaan. De aanhouder wint.
    Groet, Annemiek

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Kon je je contract niet voortzetten op een ander adres? Dat heb ik ook gedaan toen ik verhuisde naar mijn huidig woning.
      Of ben je misschien naar het buitenland verhuisd? Dan kun je je contract niet meenemen.

      Verwijderen
    2. We hebben nog geen nieuw vast adres dus meenemen kan niet. En bij appartementen in de stad is soms een eigen energievoorziening waardoor Essent overbodig is.

      Verwijderen
  2. Gelukkig. Ik weet hoe weerbarstig ze zijn.

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, racistische, onaardige, of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.