Welkom bij Zuinigaan

Dit weblog gaat over bezuinigen, consuminderen en nog meer, want een mens is tenslotte meer dan alleen een consuminderaar, of zo je wilt een vrek. In '07 kocht ik mijn huis, in december 2018 word ik 66 jaar en mag ik met pensioen, want dan krijg ik mijn AOW. Ik heb een pensioengat van 20 jaar. Ik verkeek mij op de kosten van een koophuis en constateerde dat ik financieel vanaf mijn 66e jaar nogal krap zou komen zitten, vooral vanwege het pensioengat. Dus daar ging ik wat aan doen en op deze weblog vind je mijn berichten hierover.

zaterdag 21 december 2013

De Schuldvraag: TV programma over schulden en de financiële crisis


Komende maandag is er een extra uitzending van het programma Radar. Het gaat over de huidige financiële crisis. Hoe is het zo gekomen en hoe ziet de toekomst er uit? Ligt het aan de bankiers, aan de politiek of hebben we allemaal schuld? De hele schuldenproblematiek wordt vooral belicht vanuit de consument. In het programma komen topeconomen, bestuurders, wetenschappers, bankiers, MKB'ers en consumenten hun visie geven op de crisis.
Er komen twee afleveringen. De tweede wordt uitgezonden op maandag 30 december. En het leuke is, je kunt nu al online kijken!
Dat kan hier


5 opmerkingen:

 1. dank je wel voor je link, ik was zeker van plan om het te gaan kijken vanavond :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, bedankt voor de link. Laatste tijd erg goede onderwerpen, Zuingaan. Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De uitleg is zeker de moeite waard en duidelijk, voor velen zal vooral de vraag over de arena is verhelderend goed uitgelegd

  BeantwoordenVerwijderen
 4. He, bedankt voor de tip, ga ik zeker kijken!!
  Gr. Boukje

  BeantwoordenVerwijderen