donderdag 12 december 2013

Geld terug

Deze week heb ik geld teruggekregen van de WC papier probeer actie (je kunt nog meedoen). Toch leuk €3,49 op mijn bankrekening. Ook heb ik geld teruggevraagd van teveel betaalde bedragen voor 2 blikjes vis. Volgens een kaartje op het schap was de tonijn in de aanbieding, maar op de kassabon vond ik daar niets van terug. Ook in de folder die ik raadpleegde, stond niets over de actie. Toch ging ik er mee naar de servicebalie. Het scheelde 55 cent per blikje. De medewerkster bij de balie is wezen kijken bij de blikjes vis en gaf mij helemaal gelijk. Er stond inderdaad op het schap dat de vis tot en met 15 december '13 in de aanbieding was. Dus ik kreeg te veel betaald geld terug. Eenmaal thuis aangekomen, keek ik nog eens even op de site van AH. Geen enkele vermelding van een bonusaanbieding. Ik vind het toch wel leuk dat ik tegenwoordig de stoute schoenen aantrek en gewoon naar de balie stap! Ze moeten namelijk de prijs rekenen die op het schap staat. Misschien was het een fout, maar voor €1,97 per blikje had ik die vis niet gekocht.

5 opmerkingen:

  1. Lekker hoor, ik let momenteel ook goed op en als je geld terug krijgt voelt het wel goed :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. kwekkeboom heeft nu ook een geld terugactie, heerlijke kaassoufflees gehaald :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ga ook altijd terug als ik een foutje op de kassabon zie. De ah is altijd heel coulant hiermee, ook als het een verlopen aanbieding is.
    Ankie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Als je bij de j umbo een 'foute' prijs ontdekt dan krijg je het product gratis. Je kunt er een sport van maken!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. ik sta vanmiddag bij de h&m in de winkel en zie dat de winterjassen voor 20 euro aangeboden worden. Op het prijskaartje zit een sticker van 30% korting. De jas was € 39.95 en zou na aftrek van 30% € 28,00 zijn. Dat sloeg de medewerkster ook aan. Ik wijs haar op het bordje boven de jassen en ja, toen moest ze hem wel voor € 20,00 verkopen, maar 't was wel fout gaf ze aan. Maar ik heb mooi 8,00 verdiend en ik heb een mooie winterjas voor de jongste die hij volgend jaar aan kan.

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, onaardige of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.