donderdag 19 december 2013

Vakantie!

Heerlijk!
Vanaf nu heb ik vakantie. Iedere dag uitslapen, lekker lezen, achterstallige klusjes doen, zwemmen. Ik zie het helemaal zitten!
Natuurlijk kost vakantie ook geld: verwarming vaker aan, extra water voor toilet, meer koffie thuis verbruiken en bovenal: tijd om leuke dingen te doen. En die kosten toch vaak wel wat. Voor niets gaat de zon op en juist die zon laat het om deze tijd vaak wel eens wat afweten. Niet erg, ik maak het gezellig met kerstverlichtingen en kaarsen. Ik ga wat shoppen in de uitverkoop, wie weet kom ik nog leuke dingen tegen tijdens het shoppen. Of doe ik leuke zelf-maak-ideeën op!

8 opmerkingen:

 1. Geniet er van! Ik heb nu ook 2 weken Kerstvakantie, dus ik weet hoe dit voelt. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. IK zou zeggen: ga er lekker van genieten in je vakantie! Wat je zegt: lezen, shoppen, zwemmen. En ach... inderdaad alles kost geld, maar je moet je zelf ook wel eens verwennen! En ga alsjeblieft niet in de kou zitten met de Kerstdagen!! Veel plezier en fijne dagen gewenst! Groet, Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijne vakantie gewenst! Ik mag morgen nog even een aantal uurtjes werken en dan ook heerlijk 14 dagen vrij!!

  Gr. Boukje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk vakantie, geniet ervan! Manlief is net van de kerstborrel terug van zijn tijdelijke voormalige werkplek. Hij kwam thuis met een heerlijke kerstattenties! Bij zijn vaste werkgever kregen de uitzendkrachten e.d. nooit iets voor kerst en bij deze mensen was hij via slechts werkzaam via reintegratieburo! En alhoewel vakanties nu niet als vakanties voelen, krijgen wij het warm van zo'n hartelijk gebaar!
  Ankie

  BeantwoordenVerwijderen