Welkom bij Zuinigaan

Dit weblog gaat over bezuinigen, consuminderen en nog meer, want een mens is tenslotte meer dan alleen een consuminderaar, of zo je wilt een vrek. In '07 kocht ik mijn huis, in december 2018 word ik 66 jaar en mag ik met pensioen, want dan krijg ik mijn AOW. Ik heb een pensioengat van 20 jaar. Ik verkeek mij op de kosten van een koophuis en constateerde dat ik financieel vanaf mijn 66e jaar nogal krap zou komen zitten, vooral vanwege het pensioengat. Dus daar ging ik wat aan doen en op deze weblog vind je mijn berichten hierover.

zondag 16 februari 2014

Brrr pizza!!

Wetenschappers hebben weer wat nieuws. Er is een pizza gemaakt die zonder koeling en zonder vriezer 3 jaar lang goed blijft. De korst, het vlees en de kaas blijven heel lang goed. Klik hier op de link van Nu.nl. Nu kun je je afvragen, is deze pizza gezond? Is die lekker?
Blijkbaar maakt dat niet uit, want het is pizza en een pizza is toch al te vet, te zout en te calorierijk. Dus wat maakt het uit dat er ook nog stofjes in zitten die hem (veel te) lang houdbaar maken?
Smakelijk eten, zou ik zeggen!

8 opmerkingen:

 1. geef mijn portie toch maar aan fikkie!
  Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Reacties
  1. Ha, ha, dat dacht ik ook! Arme militairen die dit moeten eten.

   Verwijderen
 3. griezelig,dat men onderzoek doet naar zulke " oneetbare" levensmiddelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Brrr, waarom niet wat gezonder voedsel voor de militairen? Dan kunnen ze als ze thuis zijn een verse pizza nemen. Ongetwijfeld veel lekkerder!
  Simone

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben dol op pizza, maar als ik hoor dat het zo lang houdbaar is, dan sla ik toch over...Misschien dat er mensen zijn die dat aantrekkelijk vinden, maar ik hoor daar niet bij. Bovendien; voor dat die tijd om is heb ik 'm allang op!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen