woensdag 27 augustus 2014

Toch maar alles afgesloten

Omdat er iemand het nodig vond om tegen iemand, die gewoon een nette reactie gaf, aan te schoppen, heb ik mijn weblog afgesloten voor directe reacties.
Mijn weblog mag best een platform zijn voor diverse meningen en het uitwisselen van ervaringen, maar ik vind mensen schofferen en beledigen te ver gaan.
Daar laat ik mijn weblog niet voor gebruiken. Het spijt me zeer voor alle anderen die prima, leuke of kritische reacties geven.

16 opmerkingen:

  1. Heb je goed, zo kan je het in de hand houden wat er wel of niet op komt te staan.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jammer dat er dan toch weer iemand is die zo nodig de boel moet verzieken. Maar je hebt groot gelijk hoor: het is jouw blog en zo bepaal jij wat er op komt en wat niet. Mocht het op mijn weblog ook zo ver komen dat iemand de boel gaat lopen verzieken, dan zal ik deze keuze ook maken.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je hebt groot gelijk! Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hi, wat een sneue types zijn er toch. Dom, jaloers of allebei. Ik ben de fase van medelijden voorbij. Gewoon afvoeren, dan gaat de lol voor hen er misschien af

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik las de reactie ook. Ik wilde reageren erop maar ik dacht beter maar geen aandacht aan schenken. Jammer ja dat mensen zo afgunstig kunnen zijn. Mascha.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Jammer dat het nodig is maar heel begrijpelijk dat je besluit dit te doen.

    (Ik schrok wel even omdat ook ik op iemand anders had gereageerd eerder vandaag en ik was heel even bang dat mijn goed bedoelde aanmoediging niet goed was gevallen... Maar ik zag dat dit gelukkig niet het geval was! De betreffende reactie heb ik niet gezien (voor verwijdering) maar ik snap je beweegredenen.)

    Groetjes Lily

    BeantwoordenVerwijderen
  7. je hebt groot gelijk, maar ik ben best wel blij dat je blijft bloggen. Onbeleefde mensen kom je overal tegen zelfs in blogland, Cisca Servie

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Jammer dat het nodig is maar wel heel begrijpelijk dat je hiervoor kiest!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Je moet natuurlijk wel plezier blijven houden om te schrijven en als dat door anderen wordt verziekt is het je goed recht om in te grijpen.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Lijkt me een prima oplossing. Als er mensen zijn die zich niet netjes gedragen op je blog dan moet je ze maar een beetje corrigeren door hun reacties niet te plaatsen.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Jammer dat er mensen schijnen te zijn die er genoegen in scheppen om ruzie te veroorzaken/aan te moedigen op blogs . Ze hebben blijkbaar niks beters te doen.
    Je hebt gelkjk met deze stap.

    Groet Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hoop voor jou dat het je niet teveel extra werk oplevert. Vervelende mensen kunnen extreem vervelend en naar blijven vooral online.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Prima keus toch? Natuurlijk zal je ze helaas nog wel tegen komen bij het doorlezen maar gun je ze niet meer het plezier van dat iedereen ze kan zien. En als het stof wat gedaalt is kun je wellicht direct reageren weer toestaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Zolang je maar blijft schrijven! Prima

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Helaas blijven er mensen bestaan die dat doen. Anders zou er ook geen oorlog zijn. Jammer dat ze niet beschaafd en redelijkerwijs een reactie kunnen geven.
    Ik probeer zoveel mogelijk rekening te houden met gevoelens van anderen en niet kwetsend over te komen. Soms plaats ik een reactie niet omdat ik weet dat het scherp over kan komen. Dan zoek ik naar andere woorden.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Met Maaike ben ik het helemaal eens.
    Helaas zijn er kennelijk (veel) mensen die op deze manier eens even hun frustraties kunnen uiten. Als ik het zelf ergens (helemaal) niet mee eens ben, denk ik "moet je lekker zelf weten".
    Verder vind ik het leuk om je blog te lezen, hoewel ik momenteel ook geen baan heb!

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, onaardige of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.