Welkom bij Zuinigaan

Dit weblog gaat over bezuinigen, consuminderen en nog meer, want een mens is tenslotte meer dan alleen een consuminderaar, of zo je wilt een vrek. In 2007 kocht ik mijn huis, in december 2018 werd ik 66 jaar en kreeg ik mijn eerste pensioen en AOW. Ik had een pensioengat van 20 jaar. Ik verkeek mij in 2007 op de kosten van een koophuis en constateerde dat ik financieel vanaf mijn 66e jaar nogal krap zou komen zitten, vooral vanwege dit pensioengat. Ik heb hard gewerkt aan het aflossen van mijn hypotheek. De hypotheek is inmiddels volledig afgelost. Mijn berichten gaan nu over leven met een pensioen.

dinsdag 11 november 2014

Bloei in november

Het was een warm najaar. Tot mijn verbazing zag ik dat de witte roos in mijn tuin weer nieuwe knoppen heeft gevormd en ook al bloeit!En de primula's bloeien al de hele zomer en herfst door. Ik maar denken dat primula's voorjaarsbloeiers zijn.
Overigens heb ik alle fuchsia's inmiddels toch binnen gehaald. Dan bevriezen ze tenminste niet en kan ik er volgende zomer weer van genieten. Mijn oudste, eigen gekweekte fuchsia op stam is zeker 17 jaar oud!

2 opmerkingen:

  1. Het is wel raar inderdaad om die bloemen te zien bloeien in november. Maar wel fijn fleurig!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat bijzonder je roos , en inderdaad het is erg zacht buiten.

    BeantwoordenVerwijderen