Welkom bij Zuinigaan

Dit weblog gaat over bezuinigen, consuminderen en nog meer, want een mens is tenslotte meer dan alleen een consuminderaar, of zo je wilt een vrek. In '07 kocht ik mijn huis, in december 2018 word ik 66 jaar en mag ik met pensioen, want dan krijg ik mijn AOW. Ik heb een pensioengat van 20 jaar. Ik verkeek mij op de kosten van een koophuis en constateerde dat ik financieel vanaf mijn 66e jaar nogal krap zou komen zitten, vooral vanwege het pensioengat. Dus daar ging ik wat aan doen en op deze weblog vind je mijn berichten hierover.

donderdag 11 december 2014

Poes houdt van warmte

 De laatste tijd kruipt mijn kat onder het fleece dekentje op de bank. Zo schatting! Blijkbaar vindt ze 15 graden 's nachts toch wat te koud.6 opmerkingen:

 1. Oudere poezen hebben extra warmte nodig. Het zijn net mensen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat lief!
  Katten zijn zo slim!

  groet,
  Rosa

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Onze poes ligt tegenwoordig overdag bovenop de verwarming. Een leuk gezicht! Helemaal verontwaardigd als de verwarming niet aan staat of slaat...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Schitterend , ook bij ons zitten ze het liefst boven op de cv of vloerverwarming.Zelfs onze hond vindt de warmte onder een dekentje wel erg lekker met haar reuma .

  BeantwoordenVerwijderen