donderdag 1 oktober 2015

Al weer een grote aardbeving!

Gisteravond is er al weer een grote aardbeving in de provincie Groningen geweest! Deze keer lag het epicentrum bij Hellum, dat is van mij uit gezien aan de andere kant van Slochteren.
Ik heb er niets van gemerkt. Misschien zat de beving net op een zodanige plaats dat de trillingen niet voelbaar waren in het Oosten van de stad Groningen, ik heb de beving in ieder geval niet gevoeld.
De vorige zware bevingen, die in augustus 2012 en die van 30 september vorig jaar, die beide noordelijker waren, heb ik heel duidelijk gevoeld.
Dat er nieuwe aardbevingen zouden komen, dat was al voorspeld, lees ook mijn bericht van begin dit jaar. Leuk is anders!

3 opmerkingen:

  1. 't Wordt zo langzamerhand gewoon, lijkt 't. Wel vreemd dat er ook bij Emmen in de buurt aardschokken gevoeld zijn (later op de avond maar.... )
    Nu moet de minister straks weer de begroting naar beneden bijstellen, ochoch. Owjee hij rekende juist voor volgend jaar op iets meer aardgasbaten voor de troonrede.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mijn definitie van groot is toch anders bv 7 op de schaal van richter en hoger.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De bevingen zijn hier niet zo diep, waardoor de grond toch behoorlijk schudt. Mensen lopen niet voor niets geschrokken hun huizen uit!

      Verwijderen

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, racistische, onaardige, of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.