zaterdag 28 november 2015

Een fout boek voor het slapengaan

Toen ik het e-boek downloadde, dacht ik nog: "dit moet ik niet lezen voordat ik ga slapen!" Maar het eerste boek was uit en toen begon ik te lezen in "de vrouw die de honden eten gaf" van Kristien Hemmerechts.
Dom, dom, dom, echt waar!
Ik had dit niet moeten doen, dit boek is niet goed voor mij als ik wil gaan slapen! Gevolg, ik sliep de halve nacht niet en bleef maar draaien.
Begrijp me goed, er is niets mis met de schrijfster, het boek is uitstekend geschreven en naar mijn mening zeker interessant, maar het onderwerp leent zich niet voor een "lekker slapen en morgen gezond en uitgerust weer opstaan en weer aan het werk", zal ik maar zeggen.
Dit wordt er in de toelichting over geschreven: 
Odette is de meest gehate vrouw van België. Ze zit in de gevangenis voor medeplichtigheid aan een ophefmakend zedenmisdrijf. Ze werd meegesleept door M; haar man en de vader van haar drie kinderen. Nooit heeft ze hem tegengehouden, ze deed alles wat hij haar opdroeg. Of bijna alles. Binnenkort komt ze vrij en gaat ze naar een klooster. Binnenkort komt ze vrij en gaat ze naar een klooster. Om te werken. Als ze niet werkt zal ze bidden. Wie is deze vrouw? Speelbal of gewetenloos monster?
Het gaat dus over Michelle Martin en haar leven met Marc Dutroux
Ik heb gisteravond eerst maar wat boeken gedownload die meer geschikt zijn als bed-lectuur.

1 opmerking:

  1. Een heftig boek voor het slapen gaan! Dat zou ik inderdaad niet doen. Wel fijn dat je alle boeken gratis met je gratis biebabo kunt downloaden.
    Suze

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, racistische, onaardige, of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.