zaterdag 30 januari 2016

Gratis lekker warme bedsokken

Toen ik nog bij mijn vorige zorgverzekeraar was, kon ik mijn testmateriaal voor de diabetes bestellen bij de winkel van de Diabetesvereniging, de DVN-winkel. Toen ik overstapte naar de DSW, begreep ik te lezen dat ze geen contract hadden bij de winkel van de Diabetesvereniging. Jammer, ik had bij de DVN-winkel jarenlang mijn injectienaalden en testmateriaal besteld en bij dit bestellen kreeg je als cliënt punten, die je kunt omzetten in leuke spulletjes.
Daardoor is het bestellen bij de DVN winkel veel leuker dan bij de apotheek, want dan krijg je helemaal niets extra's en daar wel. Zo had ik al eens een fijne koekenpan besteld, waarin je zonder vet kunt bakken zonder dat het aanbakt.
Eigenlijk was ik aan het sparen voor een bloeddrukmeter, maar ik dacht: als ik er bij de DSW niet meer kan bestellen, dan kan ik maar beter voor iets anders kiezen.
Dus koos ik voor 2 paar lekkere bedsokken van een mix van scheerwol en angora. Die angora wol is gegarandeerd niet geplukt, maar geschoren. Ik heb vaak koude voeten, ook als ik een elektrische deken gebruik voor het slapen gaan. De sokken helpen goed, ze zijn heerlijk warm!
zulke sokken dus!

Voor het schrijven van dit bericht heb ik nogmaals gecheckt of ik als klant van de DSW niet meer bij de DVN-winkel kan bestellen.
En wat blijkt? Het kan wel!
Dus spaar ik mét mijn warme bedsokken weer door voor een bloeddrukmeter.

Hier vind je de DVN (internet)winkel.

5 opmerkingen:

 1. Sinds het begin van de herfst smeer ik voorvoet en tenen elke ochtend en avond in met beetje tijgerbalsem dit op advies van pedicure die wintertenen aan zag komen.
  En ze zijn nu inderdaad veel warmer geworden, ook de voetreflextherapeute waar ik al lang kom merkte de verandering meteen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk hè? Ik bestel daar ook! Ze doen daar aan een soort winstdeling. Een deel van de winst die ze maken, delen ze met de klanten. Ze zijn voor de zorgverzekeraar niet duurder dan andere leveranciers.
  Paula

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat klopt, en volgens mij gaat een deel van de winst ook naar goede doelen, zoals het Diabetesfonds. Je kunt zelf ook aangeven naar welke goede doelen je een deel van de winst wilt laten gaan.

   Verwijderen
 3. Begrijp ik het goed dat het een soort apotheek is waar je wel de vergoeding van de zorgverzekeraar terug krijgt?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je kunt via internet bestellen. Ik zet de link in bovenstaande tekst.

   Verwijderen

Reageren is leuk, graag zelfs, maar in mijn ogen onzinnige en/of onnodig kwetsende reacties naar mij of anderen worden niet geplaatst. Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.