zondag 28 februari 2016

Helemaal gratis!

Gisteren was het prachtig weer! De zon straalde en gaf al flink wat warmte. Toen ik om 12.00 uur boodschappen ging doen, ben ik speciaal vanwege het mooie weer een blokje om gefietst. Want waarom langs de kortste weg als je ook om kunt fietsen en met volle teugen van de zon kunt genieten?
Bij thuiskomst heb ik de boodschappen opgeruimd en ben ik voor het allereerst dit jaar buiten in de zon gaan zitten! Na een uurtje werd het wel wat fris, maar het begin is er. Een cadeautje hoor, die zon!
Ik heb potten met tulpen, die komen al boven de grond en de kleine narcissen bloeien al minstens een week.
Ook de goudvink liet zich zien, al voor de 2e keer deze winter!
Goudvink (geen foto van mij)



6 opmerkingen:

  1. Dat is genieten! Wij zijn gisteren na mijn werk om 6 uur nog een stuk wezen wandelen. Heerlijke, vooral ook dat het steeds langer licht blijft.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja de zon voelt al echt warm inderdaad. Gisteren na het boodschappen doen zo gelopen dat ik zoveel mogelijk de zon in mijn gezicht had, zalig. Straks naar mijn moeder en daar zal ik ook weer een wandeling voorstellen, goed in allerlei opzichten.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ja, ik was al in de moestuin bezig. De vogels zijn heel actief inderdaad. Hier een pimpeltje die zijn spiegelbeeld(in de ramen) probeert weg te jagen

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Het is idd heerlijk weer, gister maar vandaag ook.

    Ik heb er al een uurtje fietsen opzitten. En ik ga vanmiddag nog een keer een uurtje fietsen.

    Groetjes Sas

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik ben al 1 uur wezen zwemmen (niet in buitenwater hoor!) en heb de katten van dochter eten gegeven. Daarmee heb ik er een half uurtje fietsen op zitten. Straks nog even een stuk fietsen!

      Verwijderen
  5. Wat een heerlijk stukje vol van een tevreden leven. Heel inspirerend! Dankjewel.

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, onaardige of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.