donderdag 8 december 2016

Een vibrator

Afgelopen dinsdag was ik jarig en heb ik een wekker met vibrator cadeau gekregen. Ik keek er een beetje raar tegen aan, tegen dat woord vibrator. Ik had om een wekker voor mensen met een hoorhandicap gevraagd, eentje met een trilschijf voor onder het hoofdkussen of onder de matras. Naast (luide - tot 85dB) geluiden produceert de wekker via die trilschijf trillingen die mij wakker kunnen maken. Lees hier meer over de wekker (dit is de wekker die ik heb gekregen, de link is niet gesponsord of zo). Op de verpakking en op het apparaat wordt het woord vibrator gebruikt. 

Hi, hi, ik ga naar bed met een vibrator. Wie had dat kunnen denken?

Ik ben heel blij met deze wekker. Je kunt namelijk van alles instellen: de hoeveelheid geluid, de toonhoogte, je kunt de trilschijf ook uitschakelen. Ik ga er mee experimenteren wat ik het prettigst vind. Misschien kies ik op den duur wel voor de trilschijf, geen lawaai waar ik door opgeschrikt word, maar een trillend hoofdkussen.

17 opmerkingen:

  1. Gefeliciteerd, wat een mooi kado.
    Ik hoop dat het werkt met de trilschijf. Ik zal mijn buurman ook de tip geven.
    Vandaag was ik weer om half 5 wakker wegens de luide wekker van de buurman. En dan val ik niet meer in slaap. Mij aanpassen en eerder naar bed is niet mogelijk ivm mijn werktijden. Dus zo'n wekker voor mijn buurman zou mij ook blij maken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gefeliciteerd nog!Ik moest hardop lachen om die zin "naar bed met een vibrator".
    Nog een dingetje, iets wat ik voor mensen met hoorprobleem erg belangrijk vindt is een rookmelder met trilfunctie onder het kussen. Denk jij dat je van een normaal rookalarm snachts als je slaapt wakker wordt? Als je twijfelt, vraag dan een volgende verjaardag zo'n brandalarm met trilfunctie(wordt door sommige zorgverzekeringen deels vergoedt)Als mensen langer thuis (moeten) blijven wonen is veiligheid wel erg belangrijk!

    Groet,Greet

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Nog gefeliciteerd! Wat een geweldig cadeau,haha ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hai, ik heb gelukkig geen probleem met mijn gehoor, maar wel een hekel aan wakker worden door een hard geluid. Want daar schrik ik zo van. Daarom heb ik een lampje naast mijn bed staan die op een tijdschakelaar staat. Door deze in te stellen op de tijd dat ik wakker wil worden wordt ik gewekt door zacht licht waar ik dan minder van schrik. Is ook een idee om gewekt te worden.
    Gefeliciteerd nog met je verjaardag :-)
    Grtjs, Astrid

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Nog van harte gefeliciteerd!!
    en wat zal een pagina met zo'n kop alle records breken ;) dus bij voorbaat hiervoor ook al gefeliciteerd

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Valt erg mee, die records. Het aantal pageviews is ongeveer hetzelfde als anders.

      Verwijderen
  6. Ja deze titel 'trekt' veel publiek. Gefeliciteerd met je verjaardag.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Gefeliciteerd. Mooi cadeau en ideaal voor jou. Ik hoor de wekker ook niet wegens doofheid maar het is een daglichtlampwekker met vogelgeluiden. Ik word wel wakker door het licht. En anders schudt de man me wel voorzichtig wakker ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Van harte gefeliciteerd! Geweldig kado 😉

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Gefeliciteerd! Geniaal cadeau. :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Gefeliciteerd en veel plezier gewenst van je cadeau.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Gefeliciteerd! Handig zo'n trilschijf als je de wekker niet hoort! Hoeft in ieder geval niet het hele huis wakker te worden van jouw wekker.

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, onaardige of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.