maandag 25 december 2017

Een fijn kerstfeest

Het is eigenlijk heel eenvoudig en beslist niet duur om kerstsfeer in huis te halen. Je haalt wat groen bij de bloemist of uit je eigen tuin en knutselt wat. Je haalt je oude kerstversiering van stal en doet de  lampjes aan.


Ook kaarsen branden vind ik altijd heel rustgevend en knus. Met mijn kat in de woonkamer ben ik wel heel voorzichtig met kaarsen.
Ze staan bij mij altijd in een metalen lantaarn en dan nog zorg ik, dat ik er bij blijf.



Lieve lezers, ik wens jullie veel plezier tijdens de feestdagen en zorg voor een veilige omgeving. Mocht je echte kaarsjes in je kerstboom willen, houd dan goed blusmateriaal bij de hand! Als er brand uitbreekt, dan grijpt het vuur snel om zich heen, veel sneller dan jij misschien zou denken! 

6 opmerkingen:

  1. Ik wens jou ook fijne kerstdagen en maar veel genieten!
    Voor een brandende kerstboom, niet zelf proberen te blussen, je hebt maar 10 seconden om te vluchten en vervolgens 112 te bellen. Ik zag het laatst op tv dat het geen zin heeft om zelf te gaan blussen. Zorgen dat je kerstboom niet te droog wordt en geen echte kaarsen in of rond de boom. Zie ook:
    http://www.brandweereibergen.nl/kerstboom-uw-kamer-denk-aan-brandveiligheid/

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Waarom is de reactie van Els verwijderd door zuinigaan.

    Mieke

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ik heb geen reactie verwijderd. De reactie is verwijderd door de auteur, oftewel door Els zelf. Dat is omdat de reacties vrijwel overeenkwamen.

      Verwijderen

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, racistische, onaardige, of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.