woensdag 24 juli 2019

Nieuwe verrassingsfilm was een teleurstelling

Gisteren was ik opnieuw naar een sneakpreview. Helaas lukte het niet om naar 2 films achter elkaar te gaan, omdat ik alle films die voor mij interessant waren al gezien had.
Dus ik was speciaal voor deze preview naar het centrum van de stad Groningen gefietst.
Ik vond deze film niet de moeite waard, totaal niet mijn smaak en ik was blij dat ik dicht bij de toegangsdeuren zat, zodat ik nog voordat de film op de helft was,  naar buiten kon.

Dan vraag je je misschien af, wat was dat dan voor een film?
Het was een horrorkomedie: The Dead Don't Die.
De bioscoop schrijft er het volgende over: "The Dead Don't Die is een originele film, waarin de Amerikaanse bevolking en hun verlangens op satirische wijze worden belicht en waarbij de samenleving op komische maar tegelijkertijd angstaanjagende manier wordt afgespiegeld."

De film is met zombies die mensen eten en die definitief gedood moeten worden.
Als je van Selena Gomez, Tom Waits of Iggy Pop houdt, dan kom je misschien wel aan je trekken, die acteurs hebben een rol in deze film

Soms was de film wel grappig, je moet van het horrorgenre houden en dat doe ik absoluut niet.
Daarom heb ik na een tijdje de zaal verlaten, ik had er geen vertrouwen in dat het voor mij toch nog echt leuk zou worden.

Ik was niet de enige die vertrok, in de tijd dat ik nog in de zaal zat en naar de film keek, zijn er zeker 20 mensen vertrokken, sommigen al binnen 10 minuten na de start van de film. Toen had ik nog niet door dat het over zombies ging en vond ik het nog een "rare" film die mogelijk toch nog leuk kon worden.
Mijn conclusie is dat een sneakpreview niets voor mij is. Een leuke film zie ik later wel, want die komt sowieso nog in de bioscoop!

Ik kom tegenwoordig rond tien uur 's avonds  zelden in de stad, meestal ben ik na acht uur wel weer op weg naar huis (vaak na een etentje). Ik vond het wel een openbaring om te zien hoe ongelooflijk druk het was! Overal mensen op terrassen, sommigen nog aan het eten en anderen met bier of fris. Ik kan mij niet herinneren dat het vroeger buiten de KEI week (Kennismakings- En Introductie week voor nieuwe studenten) ooit zo druk was!
Wat hebben we het toch goed met zijn allen dat we zo massaal op een dinsdagavond uit kunnen gaan!

7 opmerkingen:

  1. Jammer dat de sneakpreview geen succes was. Wel een ideale activiteit met deze tropische temperaturen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Inderdaad wel een fijne activiteit met deze warmte, ik fietste en in de avondwarmte van 25 graden heen en in de bioscoop was het door de airco koel.
      Wat ook heel fijn was, was het zwemmen 's ochtends! Het water van het zwembad koelde mij lekker af. Het was werkelijk een genoegen om te zwemmen en het was niet druk.

      Verwijderen
  2. Op zich is de ervaring wel leuk, zo zie je nog een delen van wat je zeker weet dat je nooit naartoe zal gaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ach, het kost je gelukkig niets, behalve inspanning om erheen te komen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik houd ook niet van dergelijke films.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik heb hem ook gezien en het is geen echte horror hoor, meer satire. Hij is gewoon helemaal niet eng. Ik had me er echter meer van voorgesteld (in het satire opzicht, dus was ook niet onder de indruk.

    Ik was ook naar de sneak preview vorige week en kreeg de Playmobil film voorgeschoteld. Na een kwartier was ik ook weg, raar zo'n slechte kinderfilm om 9 uur 's avonds. Was het een leuke kinderfilm geweest was ik wel blijven zitten maar deze was gewoon bar slecht.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Vorige week ben ik niet geweest, ik was het verrassingselement even helemaal zat! Het blijkt een goede keuze, want die film van vorige week was niets voor mij! Morgen ga ik het nog een keer proberen, misschien is het dan wel een leuke film!

      Verwijderen

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, racistische, onaardige, of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.