maandag 13 juli 2020

Een nieuw cadeau voor mijzelf!

Cadeautje

Op 13 april, toen we in Nederland een maand in de intelligente lockdown zaten, heb ik besloten om mijzelf iedere maand iets cadeau te geven om de lockdown voor mijzelf leefbaar te houden.
Om mij zelf een hart onder de riem te steken, als het ware.
Vorige maand heb ik afgezien van een cadeautje, ik had er niet zo'n behoefte aan. 
Nu zijn er ondertussen al weer 4 maanden voorbij en de behoefte aan iets leuks groeit!
Wat ik mijzelf nu cadeau ga geven, heb ik nog nooit gedaan! Voor veel mensen, met name vrouwen is het heel normaal, maar ik heb het altijd overdreven luxe gevonden: een bezoek aan de schoonheidsspecialist.

Voor het allereerst!

Hoe kwam ik daar zo bij?
Een oud-collega van mij gaat iedere maand, normaal gesproken dan, door corona moest ze noodgedwongen een tijdje overslaan. En omdat het nu weer kan, schreef ze er over op facebook. Dat ze zich weer heerlijk liet verwennen met een gezichtsmassage etc. Ik ken meer vrouwen die regelmatig naar de schoonheidssalon gaan.
En toen dacht ik: laat mij dat ook eens proberen! Een leuk coronacadeautje! Dat heb ik wel verdiend, zeker nu ik bijna dagelijks nogal wat pijn heb aan mijn heupen en benen!
Het kost nogal wat en daarom heb ik het, zuinig als ik ben, nooit nodig gevonden dáár geld aan uit te geven. Misschien vind ik het heerlijk, maar misschien vind ik het voor dat geld ook helemaal niet de moeite waard. Ik ga het zien!

Ik heb nog geen afspraak gemaakt, maar dat gaat binnenkort gebeuren!
Over dit bezoek kun je een blogje verwachten!

10 opmerkingen:

 1. Ik ben heel benieuwd hoe je dit gaat bevallen! Ik ga af en toe en vind het ook echt een cadeautje voor mijzelf. Alle onzuiverheden verwijderen, haren epileren op plaatsen waar ik ze niet wil hebben vind ik fijn. De massage sla ik over, dat hoeft van mij niet, dat gepiel.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat vind ik echt leuk voor je!
  Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik koop zo af en toe - misschien een keer per jaar of zo - een bon bij Groupon voor een behandeling. Dat kost dan maximaal zo'n € 20 - €25, ik zoek altijd een salon op fietsafstand op, en geniet dan heerlijk van de aandacht en de aanraking. Ook een tijdje terug nog: ik zegde de afspraak die ik voor maart maakte af, maar verplaatste die naar begin juni. Ik vond deze salon niet geweldig: de schoonheidsspecialiste praatte teveel, er stond jengelmuziek op, en het was voor mij te warm - maar hé, het was eenmalig, en voor dat bedrag! Mijn huid deed het wél goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk idee en eens heel wat anders dan we normaal van je lezen.
  Het kan heel fijn zijn zeker als je er een uitkiest die ook nek en schouders bij masseren meeneemt.
  Wat ik altijd onprettig vond was een stoomapparaat op je gezicht, om porieen te open of sluiten dat weet ik niet meer, kreeg ik het zo benauwd van.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een geweldig idee om jezelf te verwennen. Ik hoop dat je heel erg gaat genieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben nog nooit bij een schoonheidssalon geweest. Niet uit zuinigheid maar ik kan slecht tegen het gefriemel aan mijn hoofd. Daarom stel ik het naar de kapper gaan ook altijd uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nou fijn hoor,ik hoop dat je er van geniet.Heerlijk vind ik het als mijn huid goed wordt gereinigd,wildgroei bij de wenkbrauwen wordt weggehaald en een massage is ook fijn.Veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk dat je jezelf dit cadeau doet. Zeker omdat het eigenlijk buiten je comfortzone is! Ik ben benieuwd of het je bevalt.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nee een schoonheidsspecialist ga ik niet zo gauw heen. kan me niet echt boeien. De keren dat ik er geweest ben in mijn leven zijn op de vingers van 1 hand te tellen en dat is nog ruim genomen. Ook een kapper vind ik niks aan. Wat ik wel een heerlijke ervaring vond (via Social Deal) vlak voor de Corona uitbraak was een dagje Wellness Center samen met mijn dochter. Heerlijk die sauna en koude en warme baden, ultrarode lampen, massage en heetlijke gezonde lunch. Ik voelde ne heerlijk soepel en ontspannen daarna. Mijn stijfheid door artrose eas een stuk minder en ik merkte dat mijn doorbloeding ook prima was daarna.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ha, wat grappig, dat je dit als pensionado lekker gaat doen.
  Het is wel belangrijk dat je iemand hebt bij wie je je op je gemak voelt, en zich op jou richt. Dus idd geen stomme muziek of gezwets waar je je alleen maar aan stoort.
  Ik houd wel van gefriemel, en het warme handdoekje, beetje massage. make-up draag ik nooit, dat hoeven ze er bij mij dus niet op te smeren.

  BeantwoordenVerwijderen

Reageren is leuk, graag zelfs, maar in mijn ogen onzinnige en/of onnodig kwetsende reacties naar mij of anderen worden niet geplaatst. Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.