zondag 17 januari 2021

Verbruik gas en stroom in week 2

Verbruik gas en stroom in de afgelopen week

Mijn gebruik in de afgelopen week (week 2):

GAS ->  27,7 m3.
In week 1 gebruikte ik 29,2  m3.

STROOM ->  13  kWh
In week 1 gebruikte ik 15  kWh.

Het gasverbruik blijft voor mijn doen hoog!  Redenen hiervoor zijn: door pensioen en corona bijna voortdurend thuis zijn en volgens mij ben ik kouwelijker dan vroeger (dunnere isolatielaag door minder lichaamsvet en een energie-inname die nèt iets lager ligt dan wat ik lichamelijk verbruik)

Kosten voor gas en stroom

Wat kost dat verbruik van deze week?
Kosten van mijn verbruik deze week, uitgaande van 71 cent per m3 gas en 24 cent per kWh: €22,79
En zoals altijd: dit zijn alleen de verbruikskosten, dus alleen het gas en de stroom, de overige kosten, zoals vaste leveringskosten en netwerkbeheerkosten komen daar nog bij.

2 opmerkingen:

  1. Ja,ik ben ook kouwelijker geworden(misschien door het afgevallen)
    Ik draag tegenwoordig merinowollen onderkleding, een shirt en een lange onderbroek. Niet dat het nu steenkoud in huis is, maar om me behaaglijker op het lijf te voelen. Het was een investering, merinowol is duur, maar ik ben er zo blij mee!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. advies: doe de deken weg en slaap niet met straling en elektrosmog in je bed. neem een kruik of een glazen fles met heet water!

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige en/of onnodig kwetsende reacties naar mij of anderen worden niet geplaatst. Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.