zondag 27 oktober 2024

117 keer gezwommen in 1 jaar

Afgelopen week eindigde mijn jaarabonnement, dus kan ik nu uitrekenen wat dit zwemmen mij in het afgelopen jaar per keer heeft gekost. 

Ik zwom ondanks vakanties waarbij ik niet in Groningen kon zwemmen en ondanks ziekte 117x in 1 jaar. 

Ik betaalde eind oktober vorig jaar €301,60, dus dat is €2,58 per keer. Dat is niet duur als je bedenkt dat 12 badenkaarten voor ouderen 67+)  €53,75 kosten. Dat is €4,48 per keer.
Mijn voordeel nu: €222,56

Dus voor mij is het voordeliger om weer een jaarabonnement te kopen!
Als ik tenminste vaak genoeg zwem, want anders is er geen sprake van voordeel. 

3 opmerkingen:

  1. Knap hoor dat je zo vaak gaat. Het zwemmen is natuurlijk heerlijk maar ik had altijd zo'n hekel aan het aankleden in die krappe hokjes, door de hoge luchtvochtigheid in die gelegenheden is afdrogen al nauwelijks te doen en klam kleding aantrekken een ramp.
    Ik ging een tijdje naar een bejaardenuurtje bij een verzorgingstehuis, water was heerlijk warm maar er was zelden iemand van de beloofde begeleiding. En er waren heel weinig kleedhokjes, zei men doodleuk dan ga je toch samen in een hokje. Met een niet slank lichaam is er al weinig ruimte om je armen uit te strekken laat staan met 2.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat is Idd veel gezwommen. En ook nog sporten. Ik haal dat niet met aquarobics abo. Wel twee keer per week sportschool. Die moestuin is te groot.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. In mijn zwembad is een jaar abonnement 375 en 300 als je 65+ bent. In de zomer zwem ik buiten, dus dat haal ik er niet uit.

    Jij hebt trouwens veel gezwommen! Meer dan 2x per week. Dan heb je er geen hekel aan.

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren is leuk, graag zelfs, maar kwetsende reacties naar mij of anderen, reclame en ook reacties met naar mijn mening onjuiste informatie (bijvoorbeeld complottheorieën) worden niet geplaatst.

Over verwijderde of niet geplaatste reacties ga ik niet in discussie.