zaterdag 15 september 2007

Rentepunten bij de Postbank

15/09/2007
Zuinigaan heeft héél veel rentepunten (wel 26.000) van de Postbank, van toen ze nog spaarde bij de Postbank. Inmiddels heeft ze veel minder spaargeld en heeft ze het overblijvende geld op een spaarrekening van een andere bank gezet, zodat het geld meer rente oplevert. Dus er komen geen punten meer bij.
Wat te doen met al die rentepunten?
Je kan ze niet aan iemand anders geven en na verloop van tijd ben je ze kwijt.
Niet zo lief van de Postbank overigens.
Zuinigaan heeft de afgelopen tijd een aantal leuke dingen met de rentepunten gedaan:
In de rubriek Kranten en tijdschriften heeft ze 4 nummers van Opzij en 4 nummers van Vrij Nederland besteld, dit voor in totaal 5,90.
Daarnaast heeft ze via Film en Fotografie een vakantie fotoboek besteld met een FotoXS waardebon van € 10,-. Zuinigaan heeft nu een leuk fotoboekje met strandfoto's voor €3,00.
Daarnaast ook nog met korting een nieuwe prepaid mobiel, gewoon de goedkoopste die er bij was, voor €25,00 met €15,00 euro beltegoed. Zuinigaan had een aftandse mobiel van wel 6 jaar oud, nu is Zuinigaan weer helemaal bij de tijd!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, racistische, onaardige, of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.