maandag 24 november 2008

Uitglijder - even in de fout

24/11/2008 – Uitglijder - even in de fout

Hoewel ik iedereen aanraad niet met een lege maag boodschappen te doen, ben ik vandaag zelf wel in deze valkuil getrapt. Zelfs Appie Heijn heeft daar in zijn reclamespots de afgelopen week nog voor gewaarschuwd! Daar zie je mensen, voordat ze de winkel binnenstappen, droog brood eten. Ik heb dus, terwijl ik een flinke honger had, boodschappen gedaan. En zag dus erg veel lekkers voorbij komen: lekkere koeken, chocoladepepernoten, heerlijke kaas, worst, chocola, om te watertanden. Slecht voor mijn gezondheid en nog slecht voor de portemonnee ook! Toch kon ik de verleiding niet weerstaan en heb een stukje heerlijke gorgonzola meegenomen. Als toetje met een paar toastjes was het om je vingers bij op te eten! Er liggen nog chocolade pepernoten en Japanse mix in de kast. Maar ik zit zo vol met de kaas, dat ik daar voorlopig wel van afblijf, bovendien heb ik grote kans dat mijn jongste dochter deze blog leest en die vraagt dan vrijdag waar die pepernoten en Japanse mix gebleven zijn, want die lust zij ook wel.
Hoe dan ook, ik heb er van genoten en eigenlijk mag dat ook best eens een keertje, vind ik zelf.
Dan nog de uitgaven van de afgelopen week: ik ben heel netjes onder mijn budget gebleven. In totaal heb ik 31,81 uitgegeven aan boodschappen, niet slecht vind ik zelf.
Ik heb overigens niet het idee dat de prijzen de laatste tijd gemiddeld nog stijgen. Wat vinden jullie?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, racistische, onaardige, of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.