zondag 29 maart 2009

Uitgaven afgelopen week

29/03/2009
De afgelopen week, week 13 dus, ben ik precies binnen het budget gebleven. Ik heb €34,72 uitgegeven aan boodschappen. Gisteren waren mijn beide dochters hier. Dus dat was een maaltijd voor drie. ‘s Avonds heb ik de oudste geholpen met vertalingen, dus ook ‘s avonds zaterdag-lekkers voor 3 personen. Vanmiddag had ik bezoek waarmee we spelletjes gedaan hebben, het bezoek bleef ook eten, dus ook hier weer extra verbruik. We waren vandaag met ons vijven. Het was heel gezellig, zo met een hele club mensen. Toen jongste dochter nog thuis woonde hielden we veel vaker een spelletjesavond of middag. Leuk, en de extra kosten meer dan waard. Vanavond heb ik oudste dochter nogmaals geholpen. Gelukkig kon ze de opdracht binnen de deadline afkrijgen. Ik heb Frans en Duits op het atheneum op eindexamenniveau gehad en op beide talen een negen gehaald. Oudste dochter heeft beide talen niet als eindexamenvak op het gymnasium gehad. Jammer als je vervolgens tijdens je universitaire studie moeilijke vakliteratuur in het Duits en Frans moet lezen. Ondanks het gat van al die jaren, is mijn niveau in die talen een stuk hoger.
Heel lief, ze had ook nog een cadeautje voor me meegenomen, omdat ik haar geholpen heb: Frank’s Zoo, een kaartspelletje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, racistische, onaardige, of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.